[]

Sizce nerede eve çıkmalıyım?

merhaba arkadaşlar, yakın zamanda kız arkadaşımla eve çıkmayı planlıyorum. açıkçası anadolu yakası bana biraz daha ev gibi hissettiriyor. nezih ve ulaşımı kolay bir yer arıyorum. duruma göre avrupa da olabilir. 2000 TL bütçem var. koşuyolu gibi yerleri düşündüm ama farklı fikirlere de açığım iki yakadan.

ikinci olarak haziran temmuz ayları eve çıkmak için iyi aylar mıdır yoksa bu dönem pahalı mıdır kiralar?


 
koşuyolu çok nezih olmasına karşın ulaşımı kolay bir yer değil, bence acıbadem metrobüs durağının oralarda eve çık, semt ismi nişantaşı olarak geçiyor emlakçılara bir sorarsın çok güzel bir semt


  • vedatchilipeppers  (03.06.19 15:42:37) 
Bence ay ay o kadar da çok değişmiyor.

Yer açısındansa nezih ve ulaşımı kolay deyince direk kendi yaşadığım doğu Ataşehir aklıma geldi. Güzel, yesilligi bol sitelerde 2+1'ler bulabilirsin 2000'e.

Herkesin ön yargısı var ulaşım konusunda buraya ama eskiden mi ulaşım zormuş bilmiyorum. Bostanciya, Kadıköye, Beşiktaşa, taksime direk giden dolmuşlar var. Yine Kadıköye, metroya, metrobuse giden otobüsler de var. Bence ulaşım gayet kolay. belki batı atasehirin ulaşımda bazı sıkıntıları olabilir, o yüzden direk doğu Ataşehir diye önerdim.
  • king lizard  (03.06.19 15:49:57) 
soruna cevap değil ama kız arkadaşınla eve çıkmamanı öneririm.


  • mysql34  (03.06.19 16:07:54) 
Ulasim nezih filan diyorsan kuyubasi-feneryolu civarlarina bakin. Nereye ulasacaginizi bilmesem de kadikoye metrobuse marmaraya sahile her yere yakin iste.


  • red g  (03.06.19 22:50:10) 
Bu aralar kiralar iyi gibi, eylule biraz artar öğrencilerin filan gelisiyle


  • red g  (03.06.19 22:50:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.