[]

Günlük Faiz veren banka tavsiyesi rica ediyorum

Merhaba arkadaşlar. Malumunuz ehonomi çog iyi olduğundan vadesizde kalmanın mantıklı olmadığını düşünüyorum. günlük faiz veren banka tavsiyesi rica ediyorum sizden. vadeli istemiyorum çünkü ara sıra gram altın da alıyorum. istediğim zaman para çekeyim yani.

şuanda enpara kullanıyorum. %19.5 veriyor (ayın enparalısı olursan). kredi kartı ile 10 defa 10 lira ve üstü alışveriş yaparsan %20.5 oluyor bu oran.

açıkçası ayın enparalısı, kredi kartı işlemleri gibi şeylerle uğraşmak yerine doğru düzgün oranlarla GÜNLÜK faiz alabileceğim banka arayışındayım.

saygılar.

 
vakıfbank arı hesabı. ilk kez hesap açanlara 100 gün boyunca biraz daha yüksek faiz veriyordu.


  • panamera  (03.06.19 15:06:21) 
nkolay


  • essoist  (03.06.19 15:34:37) 
nkolay şu an %25.15 veriyor ya da para piyasası fonu alabilirsiniz.


  • pascaldiscoda  (03.06.19 16:53:34) 
ing e turuncu, şu an 19.5, bir de yeni gelene daha fazla da olabilir, mutlaka ara sor derim


  • alttaraf  (03.06.19 17:32:12) 
merhaba. ing için internetten turuncu hesaptan başvuru yapın. bu normal bankadan açılan hesaptan +2 getirecektir, aylık 750 tl de ing üzerinden harcama yaparsanız 23.5 faiz getirisi sağlayabilirsiniz. bankanın aplikasyonunda kac tl ye kaç günde ne kadar getireceginizin hesaplaması var. enpara da da var, finansta da var, teb de de var yani her bankanın aplikasyonunda o menü var. niye üşeniyonuz arkadaşlar bu kadar merak ettiğiniz bankanın aplikasyonunu indirin. gün sayısı yazın ana para yazın, faiz hesaplayıp ne kadar kazanacağınızı gösterir. ben ing kullanıyorum. 23.5 e ulaşabilirsiniz.


  • libertine  (03.06.19 20:05:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.