[]

en iyi klima markaları

Daikin, mitsubishi,midea falan tabi birincilige oynar.

Onlardan sonra hangi fp klimalar var?


 
carrier, goodman, york tepedekiler bunlar


  • Fodera  (03.06.19 14:42:38) 
Amacınız soğutmaksa A+++ herhangi bir klima işinizi görür. Amacınız destek, ısıtma, iyi servis ise başta daikin olmak üzere bütün türkiye menşeili markalardan uzak durun. daikin japon görünen gaziantepli. bırakın onlar baklava yapsınlar. Evimde biri 18, diğer 9btu olmak üzere 2 klima var. İkisi de mitsubishi electric. Çok pahalı ama ısıtma performansı başarılı. filtresi başarılı. sessizliği iyi. yazın 7/24 çalışmasına rağmen faturamı 150tl etkiliyor. en son da alt kata panasonic aldık. onun da servisini mitsubishi yapıyor kuşadası'nda. memnunum.


  • beni arayan olursa banyoda de  (03.06.19 14:48:52) 
Fiyat performans kıyaslaması ile klima alınmaz. Yazın rahat edeyim ama çok da para vermeyeyim deyip de ucuz klima alan bütün tanıdıklarım ya yetersiz performanstan ya aşırı yüksek gelen elektrik faturasından ya da zırt pırt oluşan arızalar yüzünden şikayetçi. Klima mitsubishi'den alınır. Evet, pahalı lakin verdiğin para rahat ve sorunsuz mevsimler geçirmeni sağlıyor.


  • gyroscope  (03.06.19 15:15:42) 
weissman bilinmez ama orta segmentin kralıdır.


  • mikahakkinen  (03.06.19 16:44:36) 
bu tarz elektronik/elektrikli altlerde "en iyi" diye bir sey olmaz, cunku en iyisi diye aldigin sey ertesi gun bozulur, tbi merdiven alti bir urunun kalitesi tartisilir, no name bir klima alma zaten de, isini goren beko arcelik, alarko alabilirsin, kesene hangisi uygunsa


  • exlibris  (03.06.19 19:22:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.