[]

cafe aydınlatma vs.

selamlar ve merhabala. efendim şimdi çok yakın bi zaman cafe açıyoruz şöyle cafe için aydınlatmalar lazım resimde ki gibi. www.aydinlatmadunyasi.org ya da ne bileyim daha farklı aydınlatmalar bulma içerisindeyiz. eğer gördüğünüz bak hacı bu tarz aydınlatmalar güzeldir. şurası yapıyor hatta tanıdığım var gel onlara yaptıralım güzel olur gibi şeylere de razıyım. hatta böyle sisli gibi aydınlatmalar oluyor. o tarz'da olur.
bu arada mekan çok şık olucak hehe sırf bahçesi 200 mt2. ayrıca bahçeye şunlardan koy gibi önerilere de açığız. eğer yararı olucaksa cafe sefaköy'de arel üniversitesi karşısında olucaktır. sizce neler uygun olur?



 
şuan da dekorasyonu bitti bitecek. yoğun bir şekil de çalışma var cafe'de. ben de şimdiden araştırıyorum. yani en fazla 3-5 gün sürecek bu iç çalışması vs. yalnız böyle oturma şeysinde kararsız kaldım. sandalye almayı düşünmüyorum öyle kahvehane gibi. hani daha modern daha tarz bişiler düşünüyoruz. ve en önemlisi bahçesi şu anda. yani yaz geldi bi de bahçesi çok klas olmak zorunda. gittim diğer cafeleri de gördüm çok kıytırıktan yerler ama doluyor oralarda. ayrıca ders çalışma gibi bi yer de ayarlasak mı ? yani kahve içerek kitap okuma vs. of yahu amma uğraştırıcı.


  • sert yerden yavas  (04.04.10 14:39:53) 
o tarz olmasını istemiyorum ya starbucks tarzı falan sevmiyorum yaa. koltuk için'de o tarz düşündükte hepsinin öyle olmasını istemiyoruz, oturan var oturamayan var di mi? bir de tavla falan da olsun diye şey ediyoruz. okey mokey. kahve gibi oluyo biraz ama sevenleri çok :p


  • sert yerden yavas  (04.04.10 15:31:05 ~ 15:34:01) 
pldturkiye.com
Böyle bir dergi var, karıştırsan bir şeyler bulursun. Ayrıca mekanı bilmeden şu aydınlatma uygundur demek yanlış olur. Mekanın büyüklüğüne göre, hangi cepheden ışık aldığına göre, duvarların rengi, malzemesi, tavan rengi, malzemesi, mekanın konsepti gibi bir çok değişken varken spesifik örnek vermek zor tabi. Eğer para varsa sırf bu işle uğraşan profesyonel firmalar var onlarla çalışın derim.

  • loralynn  (04.04.10 16:02:48) 
@loralynn heh. maalesef o kadar paramız yok ya. kendi çabamızla yapıcaz bazı şeyleri. tabi eğer iyi para kaldırırsak hehe profesyonel firmalarla çalışabiliriz:p


  • sert yerden yavas  (04.04.10 16:13:10) 
www.lsp.com.tr

surayla bi konus müdür, bi guzellik yaparlar.
  • bryan fury  (04.04.10 16:20:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.