[]

şimdi şöyle bir durum var;

benimle duygusal boyutta ilgilendiği düşündüğüm, neredeyse emin olduğum bir kız var. hiç olmazsa bir dönem böyleydi, tinder'da sağa kaydırmışlığı vs de var. neyse ben kendisiyle bu yönden bir ilgi duymuyorum ancak arkadaşlığını seviyorum, iyi bir arkadaşım olsun; ne bileyim arada bir sağa sola takılalım istiyorum. kendisini arkadaşım olarak seviyorum. iyi birisi, muhabbetinden de hoşlanıyorum.

şimdi onu bu akşam bir gösteriye davet etsem nasıl olur? yanlış yapmış olur muyum? daha önce arkadaş grubu olarak akşam çıkmışlığımız var ya da gündüz oturup çay kahve içmişliğimiz de var ancak hiçbir zaman yalnız akşam dışarıda bir yere gitmedik.


 
yapma, ümit verme, bu konuyu birlikte konuşup kapatmadığınız sürece hep bir umut olur. senin her hareketinden duygusal bir pay çıkarır.


  • aziz dostum jack  (01.06.19 16:13:02) 
Sen duygusal boyutta ilgilenmiyorsan baş başa x bir aktiviteye davet etme.


  • somethinginthewayshemoves  (01.06.19 16:14:33) 
Bir kadın olarak cevap vereyim, hayır asla davet etmeyin, umutlanmasın.


  • malwethiel  (01.06.19 16:18:53) 
sevgili olmayalım ama sevişelim diyen erkek modeli gibi :)

bir yerlere davet edersen seni gözünde daha çok büyütür daha çok sever. hatta bir bakmıssın sevgili olmussunuz.

ya uzak duracaksın ya da iki gönül bir olacak.
  • koela  (01.06.19 16:22:31) 
Gönül işlernde açmadığın için silinecek ama olsun yazayım yine de.
Davet etmende sıkıntı yok. Hatta O anlamda ilgi duymadığını belli etmen için bir fırsat. Kelimeler her şeyin anahtarıdır. Doğru cümlelerle kırmadan bunu göstermelisin.

  • adwokat  (01.06.19 16:31:27) 
@adwokat; işte aradığım cevap :D peki nasıl belli edebilirim böyle bir şeyi. hani tersi olsa flörtöz yaklaşayım ancak bu benim için de kafa karıştırıcı.


  • not sure if serious  (01.06.19 16:47:25) 
X de baya güzel kız sevgilisi var mı acaba veya benzeri gibi bir cümleyle onda gözün olmadığımı belli edebilirsin, laf arasına sokuşturarak. Ben aranızdaki ilişkiyi tam bilmiyoeum. O yüzden yaratıcılığını kullanman gerek.


  • adwokat  (01.06.19 16:51:35) 
Olmaz o iş. Yürümez. Kıza eziyet olur.


  • prizmatik  (01.06.19 16:52:54) 
İşine gelen cevap yerine daha gerçekçi cevapları dikkate almanı öneririm. Açık açık söylesen ve o da ''Tamam, o zaman sadece arkadaş olarak takılalım.'' dese bile içinde her zaman bir umut olacak, o ihtimali hep taşıyacak. Rica ediyorum yapma bunu. İnsan yaparken bazı şeylerin farkında olmuyor ama karşıdaki açısından psikolojik olarak çok yıkıcı bir durum meydana geliyor. Ben bunu yaşadım.


  • whyamy  (01.06.19 16:54:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.