[]

floransa tavsiyeleri

merhaba.

floransa'da 3 günlük gezi için aşağıdaki şekilde liste yaptım.

sanıyorum 3 gün için bunlar biraz fazla. hangilerini tavsiye edersiniz ve hangilerini eksiltmeliyim?

teşekkürler.

1 - La SS. Annunziata di Firenze
2 - Florence Cathedral
3 - Piazza della Signoria
4 - Mercato Nuovo
5 - Santa Trínita
6 - Galleria dell'Accademia
7 - Palazzo Vecchio
8 - Loggia dei Lanzi
9 - Gallerie degli Uffizi
10 - Ponte Vecchio
11 - Palazzo Pitti
12 - Giardino Boboli
13 - Santo Spirito
14 - San Miniato al Monte
15 - Piazzale Michelangiolo
16 - Museo Galileo
17 - Museo Nazionale del Bargello
18 - Santa Croce
19 - Piazza della Repubblica
20 - Palazzo Medici-Riccardi
21 - Santa Maria della Carmine
22 - Campanile di Giotto
23 - Orsanmichele
24 - Battistero
25 - Mercato Centrale

 
5,22,25 eksiltilebilir. O kadar da fazla değil gezebilirsiniz hepsini. Bazı zamanlarda müzeler 22.00’a kadar açık oluyor onların saatine de bakabilirsiniz. uffiziye çok erken gidin sıra oluyor. Bir de belvedere kalesine de gitmenizi tavsiye ederim boboli bahçelerinede yakın.


  • frkn83  (01.06.19 15:22:44) 
her yerde sıra olduğu için sabah erkenden başlamak lazım. zaten çok büyük bir şehir değil. zaten 2 müze 1 gün alır boboli en az yarım gün alır. çoğu yer zaten yürüyerek geçilecek yerler.

restaurant önerim: trattoria la casalinga rezervasyonla alabiliyorlar arayıp rezerve yaptırmak önemli.
  • mikahakkinen  (01.06.19 16:30:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.