[]

Insignia değerlendirmesi içerir+soru

Merhaba. 5 bin km dir 2011 Insignia cosmo 180 HP 230 mm araci kullanıyorum.

Öncesinde yakıttan korkuyordum. Ortalamam şehiriçi 8 lt sehirdisi sakin kullanım (130 sabit) 7.0 litre; Allah ne verdiyse gittiğimde (150-250 km arası gidip geldigimde) 8.6 litre.

Daha evvel 2013 exclusive Passat 122 hp kullandığımı belirtmek isterim. İkisi de manueldi.

İnsigina'nin begendigim ozellikleri

-aydinlatmasi.(Passat da halojen farlar Insignia da adaptif ve çok kuvvetli farlar ayrıca Insignia da uzun far asistanı var ki harika bir şey)
-yuksek hızlara rahat cikisi Passat gore daha iyi. Soluksuz 250 km ye kadar çıkabiliyor dahasi da yola göre gelebilir Passat 212 de solugu kesiliyordu. Tabi Passat 200 nm ve 122 HP idi.

Şu an muadil Passat 90 bin lira. Ben 73 bin liraya aldım.

Bir de otoparka giderken arabayı ilk gördüğümde yüzüm gülüyor bu çok tatlı bir duygu. Passati unuttum gitti. Tasarımı çok daha canlı ve aynı şekilde oturaklı.

Siz de denemediyseniz bir test sürüsüne çıkın. Bu dönemde arabaların özellikle fiyatlarının uctugu bu donemde insignia ya şans verin.

Insignia cosmo ya navigasyon nasıl yüklenir yol gösterici arkadaşlar varsa çok sevinirim. Başını hatırlayamıyorum ama bir şey 800 modeli var üstünde.
Aranızda golf leon farkını anlatabilecek var mı?
Astra 180 lik için deneyime sahip olan var mı?

 
3 araçla da ilgili çok deneyimim yok ancak pazarlamacı arkadaşım leon vs golf arasında kalite anlamında farklar olduğunu belirtmişti. özellikle golfün virajlara girişi ve yol tutuşunun daha güvenli olduğunu belirtti.

insignia passat değerlendirmesinde beygir farkı var. kesinlikle insignia dizayn olarak passatın önünde. ancak tsi motorlu passatı insigniaya tercih ederim.
  • mikahakkinen  (31.05.19 22:48:02) 
Şehiriçi 8 olması çok mantıklı gelmedi bana. Trafikte 8 litre yakabileceğine ihtimal vermiyorum.
Ancak passat'a göre ben de insignia'yı tercih ederim. Passat'ın imajı baya kötü artık, 3 kuruş biriktiren passata binip kendini kalantor sanıyor.

Leon - Golf arasında da plastik kalitesi, iç mekan kalitesi ve izolasyon olarak ciddi fark var. Arnavut kaldırımlı bi yolda ikisinin e sürünce farkını anlıyorsun.
  • roket adam  (31.05.19 23:10:43 ~ 23:11:13) 
@roket selam. İstanbul şehri dışında bir sehirdeyim. ortalamam 32 km. Sadece 2 trafik ışığı görüyorum.

@hakkinen selam. TSI 240 lik dsg 4 motion bir Passat olsa da ucsak lakin Passat çok pahalı kalıyor. Aradaki paraya full bakım kasko sigorta ve bir kaç yıllık yakıt param cikiyor.
  • lion de la Turquie  (31.05.19 23:16:50) 
o kadar güçlü arabanın 8 lt yakması normal. bizde benzin fiyatları abes olduğundan 8 lt yakması anormal gibi geliyor. rokete katılıyorum, passat mütehait arabası çakal çukal arabası oldu.


  • mikahakkinen  (01.06.19 00:55:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.