[]

klima ve daikin

selamlar. daikini nasıl bilirsiniz? samsung, lg ve baymak modellerine baktım hepsi benzer. aynı özelliklere sahip daikinler ise biraz daha pahalı. fakat daikin dışındaki markalar tam anlamı ile ürünlerinin arkasında durmuyor anladığım kadarıyla. samsung için başka cihazlarda bunu deneyimledim ve tövbeliyim.

lg: www.sikayetvar.com

samsung: www.sikayetvar.com

baymak: www.sikayetvar.com

daikin: www.sikayetvar.com

sizce yaptığım yaklaşım doğru mu? adamların %72 memnuniyet oranı var ve bence türkiye standartları için çok yüksek. doğalgaz kombimde daikin ve çok memnunum fakat servis ile daha önce hiç muhatap olmadım.

aranızda daikin ile kötü tecrübeleri olan varsa yazsın lütfen. yahut bu markalar dışında bildiğiniz ve servis konusunda başarılı olan marka varsa yazın lütfen.

alacağım model şu: www.daikin.com.tr malezya ve türkiye üretimi

 
sikayetvar ile bu sonuca ulaşmak yanlış olur. ama yine de elle tutulur bir veri.

daikin iyidir sıkıntı olmaz.
ama lg, samsung da kötü değiller.
baymak kombim vardı onda bile iyi bir müşteri deneyimim oldu.
ben bu markalardan en ucuzunu alırdım açıkçası zaten klima dediğin basit bir cihaz.
samsung'dan elektrik süpürgesi bile aldım gayet memnun kaldım mesela. bu müşteri deneyimi konusu hep subjektiftir. şans işi.
  • ozdek  (31.05.19 21:59:27) 
@point me at the sky evet o olayı biliyorum fakat yaklaşımım o şekilde değil. aynı özelliklere sahip klimalar 3000 tl falan fakat ürünün arkasında durmuyor markalar. çok fazla şikayet ve çözümlenmiş değiller. amacım bu parayı verip ve bir sorun olduğunda uğraşmak istemiyorum. yani merak ettiğim daikin için garanti süreci düzgün diyebilir miyiz?


  • veri  (31.05.19 22:01:01) 
@point me at the sky ilk defa klimaya ihtiyacım oluyor. pek bir bilgim yok. sorduğum sorunun birazda dışına çıkara nelere dikkat etmem gerekiyor yazabilirsen çok iyi olur.


  • veri  (31.05.19 22:06:41) 
bizimki mitsubishi ve memnunuz


  • cemallamec  (31.05.19 22:41:36) 
daikin piyasanın vw gibi bişey. mercedesi mitsubishi bmwsi fujitsu audisi toshiba. samsung fiatı bu işin.

daikin iyi klima segmentine girer düşünme al.
  • mikahakkinen  (31.05.19 22:50:17) 
Mitsubishi yoksa daikin alınır


  • enis buyutucu  (01.06.19 00:47:01) 
ben de alacağım ve mmarka olarak mitsubishi tercih ettim.

kullanıcılar çok memnun ve araştırdığım kadarıyla daikin biraz daha avm, fabrika vs sistemlerde tutuluyor gibi.
  • nucleon  (01.06.19 00:56:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.