[]

İlk defa dövme yaptıracağım. Nelere dikkat edeyim?

Çizgisel küçük bir figür dövmesi yaptıracağım. Bir süre sonra rötuş yaptırmak gerekebilir onu dövmeciye sor dediler. Bugün ya da iyileşme sürecinde yapmam gereken başka bi şey var mı? Teşekkür ederim:)




 
Bakım koşullarını zaten dövmeci söyler, o nasıl diyorsa ona uyarak bakarsın. öncesinde yaptırman gereken bir şey yok.

yaptırdıktan sonra bir süre direkt güneşe çıkma, ilerleyen dönemde de mutlaka güneş kremi kullan (çoğu dövmeci kullanma silinmesini sağlıyor der ama benimki özellikle tavsiye etmişti)


Hayırlı olsun, güle güle kullan :)
  • lcha  (31.05.19 11:19:56) 
Öncelikle hijyen çok önemli yaptıracağınız yeri daha önce gördünüz mü ?
kaliteli boya,
dövmenin ilk yapıldıktan sonra korunması ( Su geçirmez Koruyucu Şeffaf Film ) ve sonrası da ki bakımlarını eksik etmeyin...


Dipnot: Yapılan dövmeyi " SU GEÇİRMEZ Dövme Koruyucu Şeffaf Film " ile kapatmak önemli bir faktör. Streç film gibi dandik şeyler kullananları tercih etmeyin zaten...
  • huzunbaz palyaco  (31.05.19 11:20:03) 
İlk hafta düzenli bakımı zor oluyor gerisini dövmeci söylüyor zaten.


  • iyi karpuz  (31.05.19 11:20:19) 
genelde her dövmeci aynı şeyi söyler. bir süre su değdirmeyeceksin, krem kullanacaksın, kabuk bağlarsa kaşımayacaksın vs. dövmeci ne derse yap kısacası, ekstra bir şey yapmana gerek yok.


  • sir gawain  (31.05.19 11:28:46) 
bakım makım herkes bir şeyler karalamış.
ben sadece figüre dikkat et diyorum. internetten filan bulduğun bir şey olmasın. kendi tasarımın olursa daha iyi olur hatta. dövme kişiye özeldir ve instagramda #tattoo etiketinde görülenlerden farklı olmalıdır bence :)

  • teritori  (31.05.19 11:43:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.