[]

istanbul-bodrum uçuş

selamlar,

millerim var ve uluslararası uçmama yetecek kadar değiller ancak bodruma gidiş dönüş 2 bilet alacak kadar da değiller. 1 tane business bileti alabiliyorum. asıl soru şu içki veriyorlar mı yurtiçi uçuşlarda ve 1.5 saatte business uçmaya değiyor mu?


 
iç hatlar ve 2-3 saatlik dış hatlar uçuşlarında uçak küçük gövdeli olduğundan bir business rahatlığını tam anlamıyla tadamazsınız ama yine de perdenin ön tarafında olur kendinizi iyi hissedersiniz.


  • life is not fair  (31.05.19 10:18:21) 
perde olsun olmasın ya ben rahatlık peşindeyim. eğer bir farkı yoksa pek vermeye de gerek yok öyleyse.


  • isvicre rakisi  (31.05.19 10:21:52) 
1 saati bile bulmayan bir uçuş için hiç gerek yok eğer millerinizin son kullanım tarihi gelmedi ise. şimdiden iyi yolculuklar!


  • life is not fair  (31.05.19 10:25:28) 
bedava içki vermiyorlar yurtiçi uçuşlarda. thyde satın almaca oluyor mu ondan da emin değilim


  • cay koy geliyorum  (31.05.19 10:36:54 ~ 10:37:50) 
Yurtiçi uçuş için business almak gereksiz. Geniş gövde denk gelirse rahatlığını görmüş olursunuz o kadar. Dar gövde gelirse pek bir olayı yok. hele eski tip uçak gelirse koltuklar ekonomi ile aynı sadece ortadaki koltuk boş.


  • catch the arrow  (31.05.19 16:00:07) 
Uçağına göre çok değişir. Geniş gövde denk gelirse %100 bir business deneyimi yaşarsın. Dar gövde denk gelirse güzel yemek yersin, rahat gidersin ama bu kadar. Bence bi kere dene aklında kalmasın.


  • roket adam  (31.05.19 23:30:11) 
ya business uçmuyor değilim sadece miller çok sıkıntılı bi miktarda olduğundan nasıl yapsam diye düşündüm en iyisi saldım.


  • isvicre rakisi  (01.06.19 13:38:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.