[]

Taksiciden öç alma

Dün akşam saatlerinde Kızılay Meşrutiyet'ten Sıhhiye'ye kadar bir taksici beni sıkıştırarak camdan a..na sokayım, ananı s...yim şeklinde küfürler etti. Acemi şoför olduğum için muhtemelen bir hareketime sinirlendi ve yaklaşık 10-15 dakika boyunca beni neredeyse kaza yapmaya zorlayarak, ağzından tükürükler saça saça küfür etti. (Önemi var mı bilmiyorum ama kadınım)

Herifin plakasını aldım acaba bir şekilde durağını bulup, takip edip camlarını mı kırsam?
Yoksa bir yerlere şikayet mi etsem?
Cam kırma mevzusunda eğer buraların taksiciyse sonradan rastlaşma ihtimalimiz olur ki işe tek gidip geldiğim için bu kısım biraz tırstırıyor.
Şikayet etsem nereye edeceğim bir işe yarar mı?

 
Savcılığa şikayet et. Trafikte taciz önemli bir suç. Cam kırma gibi saçma bir hareket yapma.


  • himmet dayi  (31.05.19 08:56:28) 
direkt savcılığa git bence. güzergahta mobese kameraları varsa onların kayıtlarını iste.


  • teritori  (31.05.19 08:59:15) 
sizin yerinizde olsam edilebilecek ne kadar yer varsa şikayet ederdim. tek bir yerle kalmazdım. savcılık, odaları varsa oda vs. yasal sınırlar içinde ne kadar zorluk varsa çıkarın karşısına. kendi başınıza bir iş yapmayın. (cam kırma, lastik bilmem ne yapma vs.)


  • draconas  (31.05.19 09:19:12) 
Şu taksi masaları filan var, şikayet et


  • cemallamec  (31.05.19 09:46:58) 
şerefsiz. sinirlendim şimdi. her yere şikayet et.


  • kenarortay  (31.05.19 09:50:17) 
Adamin calistigi duragina da sikayet et. Gidip cam kirma olayina girip basina is alma ama edilebilecek ne kadar yer varsa sikayet o serefsizi.


  • stavro  (31.05.19 09:52:30) 
Kirarsan seni doverler (en iyi ihtimalle) polis falan da korumaz. Hangi ulkede yasaniyor yahu?


  • hot potato  (31.05.19 09:55:32) 
Cam falan kırma. Arabada kamera kaydı var mı?


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (31.05.19 09:57:19) 
@uzun kulaklı yalnız tavşan

Yok ne yazık ki. O an sıkışık ve yokuş aşağı trafik olduğundan videoya da çekemedim. Mobese kayıtları illa ki vardır ama küfürü kanıtlayamam.
  • jacque  (31.05.19 10:33:53) 
o adam kadar alçalıp, o küfürleri edebilecek seviyeye inemeyeceksen hiç bulaşma.geçti bitti.
hayatına odaklan.

  • hap var ot var  (31.05.19 10:54:20) 
06 t 4585 mi plakası geçen bana da musallat oldu böyle.


  • undertaker  (31.05.19 11:17:00) 
Medeni olursak cevap şikayet et
Ama medeni olmanın işe yaramadığı bir türle karşı karşıyasın ve yaptırımı da caydırıcı mı tartışılır.
Şunu yapan ölse gitse o kadar faydalı olur ki insanlık için bazen dexter gerçek olsa diye hayal kurarken buluyorum kendimi.
  • eksi sozlugun tatli insani  (31.05.19 11:33:15) 
hocam öncelikle geçmiş olsun.

sakın durağa gidip cam indirme falan gibi olaylara girmeyin. bu taksiciler çete gibidir, bir anda birikirler. ava giderken avlanırsınız. aman diyim.

yasal yolları terk etmeyin. hukuki yolları deneyin.

bir de aracınıza bir kamera taktırın, ortalık it kopuk dolu...
  • babilbaligi  (31.05.19 12:00:16) 
Yasal yola bulasmak yaninizda taniginiz yoksa bu adi mahlukla daha fazla muhatap olmanizi gerektirir sureci baslatabilir. Bence gerek yok bosverin. Butceniz varsa arac ici kamera taktirin bu gibi durumlarda. Insan bu ulkeden bu yuzden gidiyor. Caninina ve irzina birsey gelmedikce yapacak cok bir sey olmadigi icin. Hos bazen can ve irz bile korunmuyor.

Gecmis olsun.
  • belki lazim olur  (31.05.19 12:31:05) 
Savcılığa şikayet edebilirsiniz ama bu yaratık ile daha fazla muhatap olmak isteyeceğinizi sanmıyorum. Ben avukatım, ben bile uğraşmazdım adliyede çok bulunmama rağmen. Belediyenin taksi masasına şikayet edin geçin bence. Böyle tiplerle uğraşmaya değmez, burası Türkiye.


  • jangbogo  (31.05.19 12:36:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.