[]

seçim

akparti'nin veya rte'nin seçim tekrarı yaptırmadaki amacı ne imamoglu'nun daha farklı kazanacağı barizken? bir şeyler mi olacak, bir planları mı var? yani imamoglu'nu daha da büyüteceklerini bilmiyorlar mı? bu karar akpye ne kazandırdı?




 
31 Mart seçimlerinde oy kullanmayan 1.7 milyon seçmen vardı İstanbul'da. Bunların küskün AKP seçmeni olduğu varsayılıyor. Öte yandan 400 bin kadar geçersiz oy vardı. 31 Mart'da 4 pusula olduğu için geçersiz oy sayısı fazla idi. Yenilenen seçimde tek pusula olacağı için bu sayı düşecektir. Eğitimsiz kesim genelde AKP seçmeni olduğu için bu geçersiz oy kümesinden de AKP'ye oy kayacağı varsayılıyor.

RTE buna oynuyor. Küskün seçmeni sandığa gitmeyi başarabilirse kazanabilir gerçekten de.

Hileye falan başvururlar mı bilemiyorum. Şu an spekülasyondan ibaret bu konu.
  • amortisman  (30.05.19 22:00:11) 
geçen seçimde imamoglunu çok ciddiye almadılar, istanbul'u çantada keklik olarak gördüler, sonucu görünce afallayıp kabullenemediler. şimdi ise devletin bütün imkanlarını seferber edelim, geçen seçimde eksik yaptıklarımızı tamamlayalım, daha iyi hazırlanıp kazanma şansımızı artıralım, bir de böyle deneyelim düşüncesi.


  • Neill  (30.05.19 22:01:15 ~ 22:02:39) 
İmamoğlu'nun kazanacağı bariz değil ki. Bir defa öğrenciler ve tatilciler İstanbul'da olmayacak, bunların çoğu imamoğlu seçmeni.
Ayrıca akp, İstanbul'u vermemek için her türlü hileyi çevirecekdir.

  • prizmatik  (30.05.19 23:10:03) 
İmamoğlunun bariz kazanacağı falan yok. Arada max 30-40bin fark olur. Kim kazanır bilinmez. Binali alırsa şaşırmam. İstanbulda çok yoğun çalışıyorlar. Cb sahalara indi. 39 mitingi var. Martta ortalıkta görünmeyen binali çarşı pazar geziyor. İstanbul gibi bir rant kapısını bırakmamak için her şey yapılacak.


  • adwokat  (30.05.19 23:10:23) 
imamoglunun kazanacagi bariz degil, sadece oyle bir algi var, akp ne yapar eder kazanabilir bu secimi


  • exlibris  (31.05.19 00:47:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.