[]

Aile Sorunları

Babam ve annem kavgalılar.Yaşım 25.Ablam 29. Ablam ve bende şu an için işsisiz.Aile evinde hep birlikte yaşıyorduk öyle yada böyle.Babam bir gün kavga ederek üçümüzle de konuşmamaya başladı evde ayrı bir odada yatıyor,yemeği dışarıda yiyor vs. Annem bebek bakarak biz üçümüz yeteriz kafasına girdi. Babam annemi şuçluyor, annem babamın narsist kişilik bozukluğu olduğunu söylüyor. Araya dayı,amca falan girdi ama nafile babam sinirlenip daha çok küfür ediyor herkese. Bugün annem üzerine gidince ayrılalım dendi.Babam arabayı alıp yarın gitmemizi söylüyor. Ne yapıcam ben?




 
Geçmiş Olsun. İş bulup ayrı eve çıkın. Biraz ayrılık 1 2 ay kadar iyi gelecektir. Ya da bir akrabaya gidin. Çok fazla iç işe geçmiş bir ilişkisiniz olabilir. Kolay gelsin.


  • un  (30.05.19 21:19:13) 
geçmiş olsun,
her şeye daha sağlıklı bir gözle bakmak için hep zaman gerekiyor.
iş arama sürecinizi daha hızlandırın; kalifiye olduğunuz alanlarda ısrar etmeyin. en azından geçici bir süreç bile olsa, part time işlere de yönelin, daha iyisini aramaya devam edin.
ayrıca ayrılmak, uzaklaşmak istiyorlarsa ayrılsınlar tabiiki. önemli olan hepinizin huzuru.
  • jimjim  (30.05.19 22:15:23) 
Açılması muhtemel boşanma davasında elinizde kanıt olması için, babanın size defolun gidin vs. dediği anların ses kaydını yahut videosunu çekin.
Şiddet varsa hemen hastaneye gidip darp raporu alın.
Annenize destek olun, ama bunu babanıza sövmeden yapın. Anneniz söverken de onu onaylayan hareketlerde bulunmayın. Kendi özgür iradesiyle versin kararını, dolduruşa gelmesin.
Acilinden bir iş bulup çalışırsanız eskisinden de iyi duruma gelirsiniz canınızı sıkmayın sakın.
Böyle bir dava görmüştüm, adam eve ekmek bile almıyordu, kendi yiyeceği kadar alıyordu her şeyi. Faturaları da evdeki kişi sayısına bölerek ödetmeye çalışıyordu, kendisi asla ödemiyordu hatta elektriği ve suyu gidip belediyeden kapattırmıştı. Bunun yanında devamlı alkol tüketip evdekilere şiddet uyguluyordu. Anne kızlarıyla birlik olup ayrı eve taşındı ve herkes çalışıp kendi parasını kazandı. Hem daha huzurlu hem de ekonomik açıdan daha iyi yaşadılar. Canınızı sıkmayın, olacağına varır. Belki biraz ayrı kalıp tekrar birleşir ve eski sorunları çözerler.
  • megalomaniac  (30.05.19 23:35:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.