[]

Hayatta hedefim kalmadı

Bugünkü yargı reformu stratejisi denen saçmalıktan sonra ülkede iktidarı yalayanların borusunun öttüğüne iyice emin oldum. Erdoğan gitmeden bu ülkede bişey yapasım gelmiyor. İyi bir şirkette çalışıyorum ama işini yapan değil birilerinin adamı olanlar kazanıyor. Yurt dışı desem Fetöcüler gitti benim fetöye bulasmadigim bi ayricaligim olmalı diye düşünüyorum.

Velhasıl tek adamın kafasına göre kararlar almasından usandım. İse girme sürecinde de bu kokuşmuş düzenden tiksinmistim ise girdim burda da karşıma çıkıyor. Tek umudum Imamoğlu seçilirse erken seçim olur da hükümet değişir şeklinde. Neler önerirsiniz ne yapayım bu ruh haliyle?


 
Ölme eşeğim ölme. En azından işin var. İyi şirkette çalışıyorsun. Avrupanın en büyük işsiz ordusu bizde haberin var mı?


  • un  (30.05.19 16:45:55) 
kardeş umudunu kırmak gibi olmasın ama imamoğlu kazanamayacak. yani tabiki oyların çoğunu alacak ama seçilemeyecek muharrem ince gibi saman alevi gibi sönecek. eyyorlama bu kadar.


  • paudi  (30.05.19 16:47:05) 
hayatını ülke siyaseti ile endeksli yaşamaya çalışıyorsan geçmiş olsun zaten.


  • ronartest  (30.05.19 16:47:20 ~ 16:48:07) 
kabullen ve hayatına devam et.


  • zgrydn  (30.05.19 16:47:53) 
Buradaki hayattan şikayet edip üstüne bir de yurtdışına geçicilerden ayrıcalığı olsun diye gitmeyen biri:)

değişik bir zihniyet :)

Sen gel özetle yemiyor gitmek yeniden başlamak de.

Burada şikayetçi olmak da rahat geliyor de.
  • seyyar satıcı  (30.05.19 16:53:10) 
sene oldu 2019, bu ülkenin siyasal islamdan en az birkaç kuşak (belki de artık hiç) kurtulamayacağını kabullenememek bana garip geliyor. bu halen neyin umudu? kabullen ve yaşantına devam et. ben 2013 gezi olaylarından sonuç çıkmadığında kabullendim, ülke olarak köprüden önceki son çıkışımız orasıydı çünkü. 6 yıldır kafam rahat yaşıyorum, sözlüğe girmesem tayyip bahçeli eko falan görmüyorum bile.


  • sir gawain  (30.05.19 16:53:30) 
@seyyar yurtdışı bana kucağını açıp bekliyor olsa haklisin fakat bu durumda sırf ıngilızce biliyorum diye gitmek fetöcü veya almancı gibi hissettirir


  • sordum soruyu  (30.05.19 17:00:16) 
ben de geçenlerde buna benzer bir başlık açmayı düşündüm açıkçası. ülke her anlamda geriye gitmesine rağmen sağcısından solcusuna sanki her şey mükemmelmiş gibi bir algı oluşturuluyor. hayretler içerisinde kalıyorum vallahi. sanki her şey dört dörtlükmüş gibi davranıyor herkes. daha şurda bir ay olmadı, dünyanın en büyük hukuk skandallarından biri yaşandı ama onu bile kabullendik sanırım. aslında her şey bundan ibaret: kabullenmek. tamam ben de sonuna kadar her şey çok güzel olacak diyerek sonuna kadar destekleyeceğim ama hiçbir şeyin güzel olacağı falan yok bu ülkede bence.


  • nothing in my way  (30.05.19 17:04:54) 
yozlaşma ilk defa olmuyor memlekette, bu kadar kırılgan olmayın. youtube da 32. gün arşivleri var, adnan menderes ten başlayarak izleyebilirsin. 20 yılda bir sıfırlayan demokrasi üzerine kurulu ülke. bu da geçecek, rahat olun, pes etmek için bahane aramayın.


  • koyusiyah  (30.05.19 17:05:12) 
bu nasil bi tanimlama yahu? yurtdisina gidenleri fetocu ilan etmek nedir?
sen gelme zaten

  • try again fail again fail better  (30.05.19 17:11:03) 
@seyyar satıcı +1.


  • hot potato  (30.05.19 17:20:46) 
@sordum benim.anladığım gitmek zor hayat kurmak zor dersen yeter. Frtocu almancı gibi şeylerin arkasına siginmana gerek yok. Gitmek her babayiğidin harcı değil.

Almancı gibi hissetmek.nedir. Küçümseme. Oysaki su anki halimize bakarak özenilecek.durumları var.

Bir de buna ek su an insanlar oturum alabilmek için fetocuyum diyerek mülteci olmaya çalışıyor. O bile cazip.

Neyin küçümsemesi. Neyin elitligi
  • seyyar satıcı  (30.05.19 17:45:06) 
@seyyar satıcı +1


  • tamamhosdiyonda  (30.05.19 18:29:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.