[]

Göbek yapmadan kilo almak?

Böyle bir şey mümkün mü? yanaklarım yüzüm biraz dolsun ama göbeğim çıkmasın istiyorum.




 
o pek de senin isteğine bağlı değil aslında. kiminde kilo basenlere gidiyor, kiminde göbeğe. kiminde tombul surat olarak ortaya çıkıyor, kiminde kalın bacaklar. bu senin vücuduna bağlı ve en iyi sen bilirsin nasıl sonuçlanacağını bir kilo alımının.


  • gördüm seni minik  (30.05.19 16:22:04) 
işin uzmanı değilim ama mantıken burdaki esas konu yağ oranı gibi geliyor.
yağ oranını düşük tutup, kas kütlenizi arttırmanız lazım.

ayrıca @gördüm seni minik haklı, aldığınız kilonun nereye gideceği biraz şans/genetik.
  • ilkot  (30.05.19 16:28:33) 
ofisteki arkadaşa sordum, protein ağırlıklı beslenme ve ağırlık odaklı egzersiz dedi.


  • zgrydn  (30.05.19 16:42:19) 
(bkz: clean bulking)


  • mutlu yillar sana  (30.05.19 17:08:33) 
elbette mümkün ama sadece spor yaparak. yani spordan kastım bildiğin ağırlık çalışması. sonuçta kas kütleni arttırmak zorundasın ve burada yani kas yapımında en önemli nokta protein sentezi ve hücre yenilenmesi. doğru seviyede yapacağın ağırlık çalışması ile kaslar bir miktar hasar görür ve kendini onarmak için o bölgeleri kas dokusu ile onarmaya çalışır.

neyse çok uzatmıyorum. araştırırsın. kas yapma tekniklerinin bilimsel mantığını kavradığın zaman tüm bölgelerini eşit olarak geliştirirsen yağlanmadan kilo alır ve şekillenirsin.

nereyi şişirmek istiyorsan o bölgeye özel ağırlık çalışması yaparsın. aldığın proteinler kaldırdığın ağırlıklar sayesinde kaslarına pompalanan kan ile birlikte o bölgeye yapışır vs. bu sayede o bölgeyi geliştirsin...

uzun bir süreç, yorucu bir süreç ve devamlı düzenli çalışman gereken bir hayatın olur. kas kütleni ne kadar çok arttırırsan ileride bir yağ tulumu olman daha yüksek ihtimal olur. çünkü kaslar yağ bağlamaya yatkın.

kısaca böyle yani.

(not: yağ oranı %3)
  • draconas  (30.05.19 17:09:00 ~ 17:13:43) 
Son 4 yılda 65 kilodan 90 kiloya çıkmış ve buna rağmen sixpackleri belirgin birisi olarak söyleyeyim, mümkün.

Hayvan gibi yer ve ağırlık çalışmalarını aksatmazsan sen de benim gibi kaslı sixpackli iri yarı bir birey olabilirsin.
Ha ama yaşın 30’u geçtiyse işin çok zor. Onu söyleyeyim.
  • adwokat  (30.05.19 17:53:24) 
Erkeklerde testeron etkisiyle göbek çevresi kadınlarda kalça çevresi oluyor üstteki arkadaşlara katılıyorum eğer spor yapmadan alırsan en başta göbeğe sonra yüze gidecek erkeksen .sporla almayı dene mekiği de çalış hem postürün düzelir hem iştahın açılır.


  • birdposing  (30.05.19 19:44:32) 
yalnızca kas kütlenizi artırarak, yağ oranı artmadan " yuzunuzun dolması" mümkün değil.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (30.05.19 23:34:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.