[]

Yazılımcı arıyoruz, ücretli/ücretsiz etkili ilan nasıl verebiliriz?

linkedin, kariyer.net gibi siteler oldukça fahiş fiyatlara sahipler, biz her daim ilanlarımızı aktif tutacağımız platformlar arıyoruz ve bu konu için masraftan biraz kaçıyoruz. bir çok yazılımcı ile görüşmek istiyoruz ve ekibimize katarak büyümeyi hedefliyoruz. üniversite mezunu olsun ya da olmasın bize bütün yazılımcılar lazım. Konumumuz istanbul, Bu sebepten ötürü bize yazılımcı bulabileceğimiz yöntemleri sunarsanız seviniriz.

Aradığımız skiller : javascript, react, redux, php, laravel

Teşekkürler.

 
Ben size her turlu yazılımcı bulayım çok ik.danışmanına eleman buldum


  • seyyar satıcı  (29.05.19 22:47:35) 
Yazilimci var yazilimci var. 2 satir kod yazabilen de yazilimci, ne idugu nerden turedigi belirsiz script dillerinden bir seyler cikarabilen de yazilimci, elin libraryleri olmadan bir halt edemeyen sozde daha low levelcilar da var.

Simdi bir de stackler uyduruldu,capim bu kadar demiyorda, surda uzmanim diyor filan. Aslinda kimin ne mal oldugunu bir kac yazilim uzerine forum gezerek anlarsiniz. Denk getirdiginize de projenizden bahsedip, ilgilenip ilgilenmeyecegini sorarsiniz direk.

Yoksa aracilara filan kalirsaniz, 2 sumukluden ote (epey kizginim bu konuda evet) bir portfoyunuz olusmaz.
  • Henry McClean  (29.05.19 22:48:00) 
komisyon odemeyeceginiz, ilan ucreti odemeyeceginiz bi cozum pek yok ya. ancak facebook gruplarina (startup istanbul, veya react turkiye jstanbul gibi olusumlarin gruplari vs) post atip donus olmasini bekleyebilirsiniz ama bu isler buyuk cogunlukla network'le ilerliyor. saglam insanlar saglam insanlari tanirlar, dolayisiyla sektorun icinden kisilerle iletisiminiz yoksa mecburen ilanlardan ilerleniyor.


  • hjarteblod  (29.05.19 22:59:59) 
bugün kodilan.com bu siteyle karşılaştım. çok sade ve hatrı sayılır içerik var.


  • heavy smoker  (30.05.19 01:24:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.