[]

buzdolabindan hamambocegi cikti

merhaba,

bir hafta once yenidunya almistim. plastik, derin bir kapta almistim. o paketi bugun cikardigimda icinde orta buyuklukte hamambocegi turunde bi bocek gordum. hemen paketi disari attim. bu arada paketin agzi acikti, posetin icindeydi ama poset de acikti.

buzdolabina baktim iyice, icinde hamambocegi bulamadim. fakat korkum ya bu bocek sonradan dolaba girdiyse evde hamambocegi vardir.

ya da bir hafta once pazardan geldiyse, bir hafta boyunca buzdolabinda yumurtlamadan kalmasi sanki mumkun degil?

ne yapmaliyim duyuru ahalisi? moralim cok bozuk. benim hamambocegi fobim var.

 
Gorsen 1.84 - 110 kilo halterci adamim, ben bile olsam kacarim. Fobi ... Temizlikci kadin tut.ustune 50 fazla ver evi yalayip yutsun.there is no way


  • tunaktunaktun  (29.05.19 19:37:16) 
Öncelikle geçmiş olsun. Dolaptaki herşeyi çıkarıp yiyilebilecekleri sokak hayvanlarına verin ziyafet çeksinler. Kalanı da maalesef çöpe. Diğer şeylerin üzerinde yürümüş olma ihtimali bile tiksinç. Daha sonra evi ilaçlatmanızı öneririm. Yaz geldi artık, bu tür haşereler dolaba girdiyse evin her yerinde de olabilir. Daha sonra bir yardımcı ile çamaşır sulu detaylı bir temizlik sonrasında misler gibi olacaktır.


  • Arthur Dayne  (29.05.19 19:55:16) 
Yumurtalarini ilik ve nemli yerlere birakirlarmis. belki de o plastik kapta geldi tek basina ama yavrularini birakmadi. :(


  • damba  (29.05.19 19:59:22) 
hamambocegi degildir belki ? incelemeden atmissiniz. meyve paketinde hapsolmus, dolapta usumus ve sonra firlatilip atilmis gariban bir bocektir. fobiniz size olmadik senaryolar yazdiriyordur. unutun gitsin, bir seyi de atmayin, zaten dogadayken uzerlerinden neler geciyor meyvelerin, sebzelerin.

Edit: camasir suyu kalintisi yemektense bocek yiyin daha iyi.
  • Henry McClean  (29.05.19 20:05:16 ~ 20:06:13) 
O sogukta ne yumurtlamasi,hayvan kabin icinde gelmistir


  • eksimeksi  (29.05.19 20:32:25) 
Abi atmasaydın keşke. Şu an fırınların birçoğunda kol geziyor bu böcekler. O soğukta böcek falan çok çok zor. Kabın içinde getirmişsindir o da ölmüştür zaten.


  • giovanne  (29.05.19 21:21:40) 
Bence de kabın içinde geldi. Evde böcek olsa bile buzdolabına girmesi imkazsız gibi bir şey,


  • turuncu tonlarda  (29.05.19 23:21:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.