[]

iPhone XR vs Samsung Galaxy S10

Hem iOS kullandım, hem Android.
Android kullandığımda iOS özledim, iOS kullanırken Android telefonların daha ucuz ve daha özellikli olması her zaman aklımı Android'e geri kaydırdı.

2015 yılında aldığım iPhone 6s'i kullanıyorum hala. İnceden baydı artık, yeni teknolojiye kaymak lazım.
Apple MacBook Pro kullanıyorum, evde iPad var, alışkınım iOS'e. Ama aralarındaki senkronizasyonu nasıl kullanıyorsun derseniz, en fazla Notlar ve AirDrop imkanı. Onun dışında iOS deliliğim yok.

Şimdi bu 2 telefondan birine göz diktim.
XR 6300,6500 TL gibi.
S10 6000'e alınıyor.

Turkcell'de faturaya ek şeklinde de alabilirim 6 ay ödemeli şekilde bilemedim.

Sizce hangisi daha iyi ve mantıklı?
Fanboy'luk yapmadan. :)

 
s10+ kullanıyorum çok memnunum ama s10 hakkında çok iyi yorum yok. aynı şekilde xr için de öyle. ben iki modeli de önermiyorum. fanboyluk yapmadan :)))


  • a darkness coming  (29.05.19 13:47:34) 
2 ay önce iphone8'den samsung s9+'a geçen biri olarak hiç ama hiç pişman değilim. Android en son bıraktığımda gerçekten böyle değildi. Uygulamaların açılışı, menüler arası geçiş vb çok ama çok memnunum. XR almak istediğinden emin misin bilmiyorum ama s10 ile arasında kalındığında kesinlikle s10 daha mantıklı bir seçim bence. Bu durumda samsung türkiye sorunu ortaya çıkıyor ama elektronik biraz da şans işi. Samsung'dan nefret eden biri olarak telefonumdan memnunum ki birçok markanın flagshipi de eminim ki aynı perofrmanstadır. Ben korkarak geçtiğim android deneyiminden memnunum kısacası.


  • nickfury  (29.05.19 13:48:51) 
iPhone X kullanıyorum. S10, Xr'dan çok daha iyi bir telefon. XS ya da X deseydin yine düşün derdim de Xr ekran ve kasası ile çakma iPhone gibi duruyor maalesef.


  • roket adam  (29.05.19 14:58:33 ~ 14:58:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.