[]

Hoparlör seçimi

merhaba,

çalışma odama bir hoparlör almak istiyorum ama ne tarz bir şey alsam bilemedim,
kafamdaki seçenekler şunlar;

1. bir elektro bir bas gitar amfim var, bunlara bağladım ama sesten çok tatmin olmadım, bir ses kartı vasıtasıyla bağlasam daha mı iyi olur, eq ayarı yapsam katma değerli bir değişiklik olur mu?

2. 2+1, 4+1 sistemleri kablo dağınıklığından dolayı sevmiyorum, kompakt bir şey arıyorum.

3. bluetooth hoparlör alabilirim, ev-araba dışında müzik dinleyen biri değilim, işyerinde de kulaklıkla dinliyorum, yani sahile hoparlör götürme niyetim yok.

4. mini soundbar'lar var bunları hiç denemedim, fiyatı uygun gibi duruyor ama deneyen bilen var mıdır?

yorumlarınız neler olur? bunların dışındaki tavsiyelere de açığım.

teşekkürler,

 
bluetooth olarak düşünüyorsan JBL Charge 4 oldukça güzel. çekim alanı olarak 20 metrede rahatlıkla kullanılıyor, kablo vs yok, tertemiz.
şarj uzun süre dayanıyor. ses kalitesi de iyi. tavsiye ederim.

  • füt  (29.05.19 09:36:06) 
2+1,4+1 vb sistemler oyun ve sinema için üretilen şeyler kaliteli şekilde müzik dinlemek istiyorum dersen gerek yok bunlara. yok arada pc ye bağlarım işime yarar dersen logitech yada creative bütçene uygun birşey al geç en pratiği bu.

sound barlar tv için üretiliyor müzik için işe yaramaz.

biraz bütçe ister ama en güzel çözüm aktif hoparlör. dahili bluetootla telefonunu bağlarsın,auxdan pc,pikap vs hertürlü cihazın bağlanır güzel de ses verir. örnek:
www.hepsiburada.com

biraz daha ucuz olsun dersen uygun bir amfi ve raf tipi hop. alabilirsin. bunun da daha ucuzu 2+1 sistem olur . en ucuz ve pratik sistem olarak bluetooth hop. alabilirsin ama ses diğerlerine göre kötü olur ve şarj etme felan benim sevmediğim işler. gitar amfisinden verim alamazsın onu da geç. alternatifler bunlar
  • genc irisi  (29.05.19 10:07:51) 
bütçe de önemli tabii ama füt +1 derim ben de. ben charge 3 kullanıyorum dışarı çıkartma konusunda inanılmaz fazla çıkartan biri ben de değilim ancak evde odadan mutfağa geçerken ya da başka odaya falan geçerken müzik açmalık taşınabilir olması çok güzel.


  • isvicre rakisi  (29.05.19 10:36:51) 
bütçe belirtmediğin için:

www.mediamarkt.com.tr
  • sir gawain  (29.05.19 10:41:30) 
cevaplar için teşekkürler, sanırım aşağıdaki ürünü alacağım, deneyimi olan var mıdır?

www.hifimyfi.com
  • ilkot  (29.05.19 11:28:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.