[]

altyapı yok saçmalığı.

bu sene taşındığım sokakta zaten senelerdir altyapı yokmuş. birkaç ay önce telekomcuların gelip çalıştığını görüp umutlanmıştım. sağ ve soldaki 2 ve 6 numaralı evlerde altyapı varken 4 numaralı apartmanımızda altyapı yok hala? hatta sanırım sokakta sadece bizim birkaç apartmantlı sitede yok altyapı.

bu nasıl iştir? (nedenini merak ediyorum cidden) adamlar unuttu mu, ne oldu? işlerden anladığını söyleyen birisi "bir düzenek var, o yetmemiştir" gibi bir cevap verdi. beklesem birilerinin gelip düzeltme olasılığı var mı sizce? ildeki telekom'u arasak faydası olur mu?


 
telekom mudurlugune gidip sorabilirsin, bir plan var mi yok mu soyleyebilirler. linkedin uyesi isen, Paul Doany ile arkadas ol. Yaptigi yorumlarin birinin altina, "Mr. Paul, evimde internet yok, Telekom uyuyor mu, help!" diye yaz. Isin hizlanir :)


  • ebabil curnatasi  (29.05.19 05:31:44) 
Cimerden veya btk ddan yazabilirsin. Açıklama yaparlar, ama bu dediklerimi telekoma gitmeye üşeniyorsan yap bence :)


  • beni sen öldürme  (29.05.19 07:58:42) 
telekomcuları tekrar görürsen yapış. onlar çözüyor bu işi.
aynısı başıma geldi, aylarca port yok uyarısı almışken baktım sokakta iş yapıyorlar. dedim böyle böyle. abi sen ver bize telefon numaranı dediler. abartmıyorum iki gün sonra internet bağlandı.

  • lazpalle  (29.05.19 10:01:29 ~ 10:01:47) 
Yukarıda yazanların hepsini defalarca yapan biri olarak uğraşma diyorum paul a yazsan bile hemen özel bir departman arıyor sana vıınn tarzı 20gb kotalı internet verelim diyor o kadar, müdürlüklerin hepsine gittim orada dilekçe aldılar sallayan yok, proje olacakta gelecekler bekle babam bekle, 2 senedir bekliyorum ben, oturduğum sokakta her apartmanda altyapı var benim oturduğum bina yeni olduğu için yok kablo çekilecek sadece mevcut yerlerden ona bile gelmiyorlar. Superbox aldım pahalı ama kafam rahat en azından istediğim yere internetimi götürüyorum, tek seçenek bu araştırınca göreceksin sende.


  • Uncle Sam  (29.05.19 10:02:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.