[]

Kara Melek Dizisini İzlemiş Olan Var mı?

Ben bu dizi yayınlanırken 10 yaşında falandım. Hayal meyal hatırlıyorum diziyi. Şimdi youtube'dan izlemeye başladım birkaç haftadır. Neredeyse bitirmek üzereyim. Hem çok basit senaryosu olan hem de aslında çok güzel olan bir dizi. O zamanlar yetişkin olmaya çok özenirdim. Şimdi o zamanlar özendiğim şeylere sahip olabilmenin hazzını yaşayarak izliyorum. Arka arkaya izleyerek bitirmek üzereyim diziyi.

Siz o zamanlarda mı izlediniz, yoksa sonradan yotube'dan izleyen oldu mu? İzlediğinizde neler hissettiniz/hissediyorsunuz?

Bana 90'lı yılların sonları için yaşattığı o duygular çok iyi geliyor. İstanbul'un eski hallerini görmek falan, iletişimin kısmen kısıtlı olduğu fakat cep telefonlarının yeni yeni hayatmıza girdiği o yılları görmek güzel geliyor. Üstüne bir de, dizi ne kadar gerçeği yansıtıyor bilmiyorum ama insanların hukuk kurallarındanm çekindiği, mesela en ufak bir yaralama veya o zamanlar suç sayılan zina suçundan içeride yatmaktan korkmaları, hukuktan gerçekten çekinmeleri falan hoşuma gidiyor.

Ayrıca o zamanlar biz gariban ya da orta direk ailelere lüks gelen, dizide sıklıkla kullanılan japon arabalarının veya diğer o dönem için lüsk sayılan imkanların bugün kimsenin yüzüne bakmadığı imkanlar olması içten içe hoşuma gidiyor. Siz neler düşünüyorsunuz?

Bu arada Sanem Çelik - kalp - ben.

 
hem meleeek hem de şeytann ağlayan ve ağlatan aynı insaaann kimsin sen :)

Babaannemle izlerdik. Sanem güzel kızdı. Cep telefonu bile baya paraydı o zamanlar.
  • heidi'nin dedesi  (29.05.19 00:57:31) 
:D geçen şarkısını dinliodum, bölümleride hayal mayal hatırlıyorum şu an bunu paylaşman hoşuma gitti. sanem çelik te dizide çok güzel bu arada.kıyafetler makyajlar ortam felan 90lar birbaşkaydı.

www.youtube.com
  • stocker16  (29.05.19 02:48:50 ~ 02:51:50) 
:) yasemin saylan reisimizdir :)


  • kenarortay  (29.05.19 08:25:46) 
Fiat Tipo cup vardı o zamanlar. Dizide abilerden biri tipo'yla yarışırken kaza mı ne geçirmişti, tulumuyla geziyodu ortalıkta. ölmüş ama sonradan ölmemiş meğersem, ortaya çıkıyor falan. tek hatırladığım bu. bi dizide/filmde, araba/motor sahnesi <3 ben.


  • onemoremile  (29.05.19 09:06:57) 
ben o zamanlarda annemle beraber izliyordum müziği hala aklımda;
sevdim dedin hiç sevmedin sen kimleri mahveetiiin karaaa meleeek

  • ilkot  (29.05.19 09:09:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.