[]

Heyecanı yenmek

Merhaba arkadaşlar, önemli bir sorum var heyecanımızı yenmek için ne yapıyoruz? Geçenlerde bir sunumum vardı heyecandan elim ayağım titredi, söyleyeceğim her şeyi unuttum.Hatta bazen bayılacak gibi oluyorum, şimdi yine topluluk önünde konuşmam gereken bir durum olacak ne tavsiye edersiniz? Şimdi bile düşününce kalbim yerinden çıkacak gibi, sabahın köründe olmasa içip gidicem :) bu arada normal hayatımda gayet sosyal bir insanım ama topluluk önüne çıkınca bazen işler değişiyor.




 
Dideral öneriliyor genelde


  • potsdamer  (28.05.19 20:34:16) 
Nefes tekniği süper bir çözümdür böyle durumlarda.
Ama olayın özünü kavrayıp biraz antrenman gerekiyor.

www.google.com
  • Mirket  (28.05.19 20:40:43) 
ya bırak abi, evrenin sırlarını açıklıyorsun sanki, kimsenin seni taktığı yok. Topluluğun çoğu seni dinliyormuş gibi poz atıyor, kafalar başka yerlerde, millet yiyeceği yemeği, dersten sonra ne yapacağını düşünüyor. Arka sıralar aleni telefonu ile ilgileniyordur. Pentagon'a brifing veriyor sanki tosbağım:) Yani olay zihinde bitiyor, başta zor gelmesi normal, zamanla alışıyor insan. İlk zamanlar sadece orda kim en yetkili ise prof, hoca vs sadece onunla göz temasına girin, topluluğu yokmuş gibi kabul edin, tamamiyle anlatacağınız şeye odaklanın. Başarılı sunumlardan sonra zamanla aşılıyor bunlar


  • neverletyougodown  (28.05.19 20:52:47) 
'' elin oğlu yapabiliyor ben neden yapamıyım '' bunu düşünebilirsin.

acil durum için ise bir kadeh şarap.
  • heidi'nin dedesi  (28.05.19 20:55:56) 
Tekniklerden birisi herkesi karpuz gibi hayal etmek. Butun dinleyicileri birer karpuz gibi hayal et, hem heyecanin dinecek hem de komik bir goruntu gozunun onune gelecegi icin surekli hafif gulumser vaziyette olacaksin.


  • palmtree  (29.05.19 22:49:46) 
j r r tolkien +1

sorun kendine guven aslinda, onun icin milleti sicarken hayal et sacmaliklari bir ise yaramaz. Bazen hormonel yatkinlik da oluyor anksiyeteye, onu da yarim dideral ile cozersiniz ama, dideral gibi ilaclara girmeden, en azindan aile doktorunuzdan onay alin.
  • Henry McClean  (29.05.19 22:54:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.