[]

Spor salonunda arkadaş edinemiyorum

Baya anti-sosyalim sanırım. Millet ediniyor mu onu da bilmiyorum fakat sadece sporumu yapıp geliyorum . Girdigim her ortamda insanlarin beni sallamamasi ve erkeklerin kızlara yalakalık etmesiyle karşılaşıyorum. Bu tarz ortamlarda Sizinle konuşmayan birine nasil davranirsiniz. Mesela parkta oturup sohbet edecek kadar samimi olabilsem biriyle kafi.




 
Arkadaş olmak istediğin kişiye soru sor. Ondan sonra adını öğren memnun oldum de. Daha sonraki günlerde gördüğünde selam ver falan. Bunun kuralı yok. Zaten anlarsın arkadaş canlısı olup olmadığını.


  • Pertev nail  (28.05.19 14:10:50) 
Benimle konuşmayan biriyle ben de konuşmazdım, çekingen insanları sevmiyorum açıkçası. Çevrende kiminle arkadaş olabileceğini gözlemle. Uygun bulduğun birkaç kişinin yanına özellikle gittiğini belli etmeden gidip ortak bir konudan (spor salonundaki bir alet, bir hareket, bir egzersiz vs.) konu aç. Zaten orada belli olur devamının gelip gelmeyeceği, ona göre tanışma faslına geçersiniz.


  • whyamy  (28.05.19 14:21:33) 
benimle konuşmayan biriyle ben de konuşmazdım ne ya?

karşındaki de aynı düşünüyorsa sonsuza kadar susarsınız o zaman.
  • dismainpula  (28.05.19 14:45:56) 
önceki soruna da baktım. senin sosyal biri olmamandan çok çekingen olduğun açık. önce bunu düzeltmeye bak. bu böyle spor salonuyla falan halledilecek iş değil. milletten iş bekleyeceğine önce kendin kendini düzelt. kimse sana adım atmak zorunda değil. kızlara yalakalık etmeyen ama gayet de sosyal olan erkekler de var. çamur atmak için bunu öne sürme ve kendini kandırma.


  • gördüm seni minik  (28.05.19 14:56:54) 
Burada ilk adımları asla atmam gibi bir anlam yok. Çekingen olmayan insan zaten bir şekilde kendini belli ediyor ve bir şekilde muhabbet kuruluyor, ortamda sebepsizce ve itici bir şekilde sivrilmekten bahsetmiyorum. Bu yaştan sonra çekingen birini açmakla uğraşamam hiç, kendim gibi insanlarla arkadaşlık etmek istiyorum. Suspus ve muhtemelen de neşesiz insanla konuşmam için bir sebep yok. Kısacık cümleyi böyle uzuuun uzun anlattırdınız ya bana, ne diyeyim bilemiyorum. @dismainpula


  • whyamy  (28.05.19 15:02:54) 
Spor salonundan neden arkadaş edinme ihtiyacı duyuyorsun ki? 2 senedir aynı salona gidiyorum, efendi gibi sporumu yapar dönerim. kimseyle parkta bahçede buluşayım gibi hayalim yok, gerek de görmüyorum.

Ha ama yapanlar, sporla ilgili anlık hissini açarak başlıyor anladığım. salonda derslere katıl etkili olur.
  • lcha  (28.05.19 16:16:44) 
Özellikle arkadaş edinmeye çalışmadım spor salonunda fakat, kendileri gelip muhabbet kuran bayağı kişi oldu. Hatta spor sürem muhabbetle uzuyor diye mesafeli durmuşumdur.

Muhabbet kuran kişilerin yaptıkları ise sorular sorarak muhabbete girip devam ettirmek şeklinde oluyor. Samimi davranırsanız ve gördüğünüz zamanlarda selamınızı eksik etmezseniz muhabbet sürer.
Badilik teklif eden olmuştu. Olmadı muhabbeti kurduğunuz birine beraber çalışmayı teklif edin, böyle bir ihtiyacı varsa.
  • filipis  (29.05.19 04:25:58) 
whyamy +1

salonda kimseye soru sormayan, kimseyle tek kelime iletişimi olmayan birisine gidip ilk adımı atmam. attığım oldu, gavurlar "alienate" der, türkçesini bilemedim, öyle tavırlarla karşılaştım.

en azından trainerlara hareketin nasıl yapıldığını sormayan, derslerle ilgili soru sormayan, mal mal etrafı kesen tiplere kim ne yapsın.
  • Jesus Christ  (29.05.19 07:55:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.