[]

redmi note 7 alınır mı

huawei'nin patlamasından dolayı yeni telefon arayışına girdim, redmi note 7 alınır mı?
huawei p20 lite veya p smart 2019 almayı düşünüyordum aslında, ama huaweiye güvenemiyorum şu anda.

bir de 1 haziranda moto one vision çıkacak, biraz daha pahalı ama onu mu alsam?
bütçem 200 pound civarıydı ama moto one vision 269 pound civarı, değer mi 90 pound fazla vermeye bilemedim.

 
Alınır çok iyi telefon. Piyada o fiyata alınacak tek telefon gibi hatta.

Huawei'in ne olacağı belli değil bu dakikadan sonra. Eski telefonlar play servislerini çalıştırmaya devam eder ancak güncelleme alma ihtimalini düşük görüyorum.

Ayrıca Xiaomi de Huawei gibi olur almayın diyenler işin iç yüzünü bilmiyor. ZTE ve Huawei Çin şirketi olduğu Amerika şirketlerinin karını düşürdüğü için değil kullanıcı verilerini izinsiz elde ettikleri için bu kadar ağır yaptırımlar yediler.
  • synthetic a priori  (27.05.19 17:25:58) 
alınır. falsolu tek ürünleri yok adamların neredeyse.


  • zgrydn  (27.05.19 17:35:03) 
Kullanıyorum, çok düşünüp çok araştırıp da aldım. Oldukça memnunum. Daha iyisini alamazdım. Etraftaki insanların telefonlarıyla kıyasladım, hepsindan daha iyi.


  • Etanglement  (27.05.19 17:54:10) 
Fiyat/performans ürünü ancak Huawei'ye yapılanlardan sonra diğer Çin menşeili firmaların başına ne geleceği belli değil. Ben ABD'li bir güvenlik firmasında çalışıyorum, 2-3 yıl önce Çin cihazlarında crippled chip kullanım oranının arttığına dair raporlar okuyorduk, Xiaomi de cc kullanan firmalar arasında. Huawei krizinin sonu ne olacak, nasıl bir yaptırım olacak bilemiyorum ama işler inada binerse diğer Çin firmalarına da yaptırımlar geleceğini öngörüyorum. Ben olsam almazdım, ki Pocophone'umu da sattım.


  • yazarcik  (27.05.19 18:56:59) 
Alınır. Psmart 2019 ve p20lite zaten eskidi, hele ki psmart 3 gb ramli bence bulaşmayın. Moto one vision ile note7 arasında bariz fark yok.


  • karacigerim vur kadehlere  (27.05.19 19:18:30) 
Xiaomi Huawei'ye olan olaydan etkilenmez bence. Adamlar Qualcomm'un en büyük müşterisi. Huawei gibi de ar-ge'leri filan yok. zararsızlar.

soruya gelirsek, evet alınır muadillerine kıyasla f/p açısından çok iyi. Oppo SD 450 işlemcili ax7'yi RN7 ile aynı paraya satıyor. RN7'de SD 660 işlemci var mesela.

4/64 neptün blue yapıştır.
  • efreet sultan  (27.05.19 19:47:37) 
Aynı soruyu kendime sordum ve aldım. Çarşamba gibi elimde olur sanırım. Yurtdışında mısınız hocam?


  • glamdr1ng  (28.05.19 00:05:04) 
Evet Londradayım.
4/128 olanı da varmış, ama UK ürünü değil. Onu mu söylesem yoksa resmi uk ürünü olanı mı alsam? Fiyat aynı gibi.

  • bir nick var benden iceri  (28.05.19 10:52:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.