[]

İstanbul'a yakın, çok keşfedilmemiş kamp yeri

geçen bayram castro plajına gittik. aman yarrabi, o ne kalabalıktı, o nasıl bir iğrenç insan profiliydi. yola sıçanları mı istersin, sabah 7de mangal yakmaya başlayanları mı, 10lu 20li erkek gruplarını mı..

bu sene de kamp fikri var, ha olmasa da olur otururuz istanbul'da evde.

ama varsa aklınızda istanbul'a yakın, kamp yapmaya müsait (yakınlarda wc olan, market olan), keşfedilmemiş yerler, paylaşırsanız sevinirim.

 
Geçen orman kampında gölün karşına gelen sevimli çift sabahın ilk ışığında bütün pisliğini bırakarak gitmişti. Kimse öyle olduğunu düşünmüyor. Sadece çöpe bakış açıları farklı. Plâstik su şişesini benden sonra gelene lazım olur diye bırakıyor. Kartonları mangal yakarken kullanırlar diye bırakıyor falan. Sormuştum çünkü bi kere. Çok temiz kafaları var insanların. Pırıl pırıl yemin ediyorum. Doğayı kampi seven insan kamp yeri sormaz. Gerek yok. Gider kendine bulur insansız yeri, bulduğu gibi de bırakır. Çadır kurmalik bi ağaç gölgesinden başka neye ihtiyacınız var?


  • hasmetizm 2046  (27.05.19 16:17:48) 
istanbul + wc+ market+ keşfedilmemiş

bu bilgiyi 50 liraya satıyorum ilgilenirsen mesaj at.
  • Big bada bum bum  (27.05.19 16:53:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.