[]

Kindle 4 mü yoksa Kobo Glo mu?

Selamlar.
Letgo'da ikinci el, uygun fiyatta iki tane e-kitap okuyucu gördüm.

1. Kindle 4 - 250 TL. (Işıksızmış.)
2. Kobo Glo - 400 TL.
3. Kobo Touch - 300 TL. (Bu zaten isteğe bağlı bir kıyaslama. Taa 2011'de çıkmış piyasaya, hala verimli şekilde kullanılır mı?)


Bu e-kitap okuyuculara fazla aşina değilim; cihazı alıp da elimde kalsın istemem.
Bir de tüm kitaplarım epub formatında. Ben başka bir programa ihtiyaç duymadan doğrudan sürükleyip bırakmak ve okumak isterim.

Bir de neye dikkat etmem lazım?

Hangisini neden tercih etmeliyim?
Dikkat etmem gereken başka ne var?

 
eğer bütün hepsi epubsa elinizdekiler kindle'ı almayın zaten.

kobolar konusunda daha fazla yorum yapamıcam kindlecıyım ben.
  • isvicre rakisi  (27.05.19 14:47:05) 
ilk çıkan modeli de alsanız performans anlamında pek bir şey değişmez. ppi, ışık, boyut önemli. ışıksız alınmaz bana kalırsa. dönüştürme işiyle uğraşmak istemiyorsanız kobo alacaksınız.


  • denek hayatım  (27.05.19 15:38:48) 
Kobo Glo kullanıyorum. Gayet kullanışlı. Işıklı olması avantaj. Gece yatarken, odanın lambasını kapatıp, okuyorsunuz. Uykunuz geldiğinizde cihazı kapatmanız yeterli.

Kobo Glo, her formatı karşıyor. Usb kabloyla tutup e-kitabı atabiliyorsunuz.
  • put it in your appropriate place  (27.05.19 16:01:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.