(7)
Artık kornişli perde yok mu?
Perdeleri değiştireceğim ancak evimiz çok eski; haliyle kornişli perde kullanabiliyoruz. ancak bu Ikea'daki, H&M'deki güzel modeller hep borulara geçirmelik. Kornişe uygun modern, güzel ve çok pahalı olmayan perde bulamaz mıyız artık acaba?Konum: Ankara
Perdeleri değiştireceğim ancak evimiz çok eski; haliyle kornişli perde kullanabiliyoruz. ancak bu Ikea'daki, H&M'deki güzel modeller hep borulara geçirmelik. Kornişe uygun modern, güzel ve çok pahalı olmayan perde bulamaz mıyız artık acaba?
Konum: Ankara
0
taç mağazalarında hazır perde satıyorlar. Ayrıca sosyete pazarında (ümitköy) da hazır perdeler var. Bazı perdecilerde de hazır olabiliyor. Ama tarzınıza uyar mı bilmiyorum.
0
Perdecileri gezin çok güzel perdeler var. netten bakmak çok yetersiz kalır.
0
damla sakızlı dondurma
(
27.05.19)
kornişin ülkeden kalkması için daha 20 seneye ihtiyaç var, illa ikea vb perde şartsa o boruya geçme payına ekstrafor(korniş şeridi) çektirip kornişliye çevirebilirsiniz
0
ikeada kumaş satılıyor. sevdiğiniz perdenin kumaşı varsa alıp diktirebilirsiniz. hem boyu da istediğiniz gibi olur.
0
master of ceremonies
(
27.05.19)
beğendiğiniz perdeyi ufak bir tadilatta kornişlik perde haline getirebilirsiniz bence. eliniz yatkınsa siz de yapabilirsiniz, değilse terziler 50-100 tlye yapar.
0
Pazarda hazir dikilmisler var. En guzel perdelerimi pazardan aldim
0
janderzel zartanyan
(
27.05.19)