[]

istanbul marmaris arası yol durumu

perşembe sabahtan çıkıp osmangazi köprüsünüden izmir üzeri marmaris'e gidiceğim.

bu yollarda dikkat etmem gereken, radar, (kötü yol vs. gibi) durumlar var mıdır ?

teşekkürler

 
yandex navi yol çalışması, hız limiti, radar ve kamera noktalarını gösteriyor ama şehirler arası yollarda işaretlenmemiş olma ihtimali yüksek


  • 9kuyruklukedi  (27.05.19 13:45:57 ~ 13:46:19) 
ege bölgesi için söylüyorum muğlaya girmeden 30 km içinde bir radar. gökova kavşağından marmarise kadar bir jandarma kontrol bir radar kesin olur.


  • mikahakkinen  (27.05.19 13:49:59) 
Söke üzerinden giderseniz Bafa Gölü civarında yol bayağı kötüleşiyor. Hem virajlı hem de mıcırlı bir yol. Çine üzerinden giderseniz yol daha kısalmış oluyor, fakat orada da Söğütçük civarı biraz virajlı bir yol var.

Bir de İzmir-Manisa arasındaki yol sağlam virajlıdır. Fakat şimdi tünel yaptılar, yolun %60-70'lik kısmında tünelden gidiyorsun. Yine de hala virajlı yerler var.
  • vhdl  (27.05.19 14:06:15 ~ 14:08:36) 
ilk defa çıkacağın bir yolda dikkat etmek zorundasın zaten yolu tanımak için o yüzden sakin sakin git ve tecrübe et


  • gündüz m  (27.05.19 14:11:46) 
Hız sınırlarına uyduğun süreç başını belaya sokacağın bir durum yok. Bazı yollarda kamyonlardan düşen parçalar oluyor (lastik vs gibi), ondan kaçınman gerekebilir sadece.


  • roket adam  (27.05.19 14:14:10) 
Yollar jilet gibi. Hiç bir sıkıntı yaşamazsın. Arabanın kontrollerini yaptır. Lastik havalarına vs bak. Tertemiz gidersin. Yollar çok iyi artık. Sık sık radar oluyor gereksiz hızlı gitme yeter ki.


  • westblack  (27.05.19 14:24:56) 
Ek olarak en sıkıntılı yer Muğla'dan gokovaya indiğin yer. Orada 50yi geçme zaten. Görürsün zaten GPS de. Google maps kullanabilirsin. İstanbul dışında Yandex cok da kullanışlı değil. Telefonu sabitle şarja tak açık kalsın çoğu zaman navigasyon. Çok yararı oluyor yol hakkında ön bilginin. 2 dk sonra göreceğin kırmızı ışığa göre reaksiyon alıyorsun hem.


  • westblack  (27.05.19 14:29:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.