[]

Festivale katılma çekincesi

Merhaba Arkadaşlar,

Gençliğimde katılmadığım rock festivali kalmadı ama hep çalışıp para kazanmak içindi. 20'li yaşlarımın başındaydım o zamanlar. İçim giderdi "millet ne güzel eğleniyor lan" çadırlar, denizler falan... Eğlenmem yasaktı çünkü görevliydim. Hal böyle olunca da pek keyifsiz geçerdi konserler benim için. düşünsenize en sevdiğiniz grubun en güzel şarkısı çalıyor ve tek yapabildiğiniz içinizden eşlik etmek.


Şu an yaşım 30. Ne, o zamanki enerjim var ne de o zamanki gibi rock dinliyorum. (yine de keyif alıyorum tabii ki ama o zamanki gibi coşkulu değilim demek istedim) Malum bu tarz festivallerde yaş ortalaması 19-20 oluyor. Yanımda kafa dengi kardeşim de olacak sizce eğlenir miyiz?

Trakya rock festivali varmış ona gitmeyi düşünüyoruz. Gündüz deniz akşam konserler falan kulağa süper geliyor aslında ama dediğim gibi ortam (bizim için) leş olur mu acaba? Var mı bana benzer durumda olup tecrübesini aktarmak isteyen? Bir rock festivali yaşayamadan ölmeyeyim diyorum.

 
yani zaten kamp dahil kombile 175 liraymış. konserler sarmazsa denize falan girersiniz. içinizde kalmasın, yaş 40 olunca insanın enerjisi daha da düşebilir.


  • babilbaligi  (27.05.19 10:02:07) 
Yaş yolun yarısından bildiriyorum: ortam bana göre leş olur ama müzik için gitmeyi düşündüm eğer bu bölgede kalacak olsaydım. Festival alanı değil de otel falan düşünürdüm konaklama için.


  • beetlejuice  (27.05.19 10:18:44) 
Olabilecek en kötü şey eğlenmemek. O yüzden çok düşünmeye gerek yok bence. Eğlensen de eğlenmesen de içinde kalmamış olur.


  • aquarium  (27.05.19 10:20:59) 
@beetlejuice, festival=çadır benim nazarımda. bu yüzden diğer seçenekleri eledim.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (27.05.19 10:34:13) 
@yazar çadır güzel bi şey de o kadar kalabalıkta işkence malzemesine dönüşebilir diye dedim :')


  • beetlejuice  (27.05.19 10:55:32) 
10 sene önce bir elektronik müzik festivaline katılmak istedim, hiçbir arkadaşım gelmedi, çok istiyordum gitmeyi. Çadır yok, uyku tulumu yok, mat yok, para kısıtlı.

Arkadaşım bende var ben veririm dedi, festivale 1 gün kaldı çadır dedim, abi parçalanmış, uyku tulumu ? abi kayıp. Matı vereyim dedi bi sg. dedim.

Gittim en ucuzundan çadır, uykutulumu ve mat aldım, çadır kurmayı bile bilmiyordum, otobüste festivale giden elemanlarla tanıştım, onlar yardım ettiler. Tek başıma olduğum için yeni dostluklar kurabildim. En eğlendiğim festivaldi, bir daha o tadı bulamadım desem yeridir.

Bence gözünü karart git, en kötü minik bir tatil yapmış olursun.
  • kimlanbu  (27.05.19 12:03:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.