[]

Kamp malzemesi yikama

Sirt cantanizi , cadirinizi, uyku tulumunu vs hangi temizleyici ile yikiyorsunuz?
Nickwax tech wash diye bir urun oneriliyor ama burda o satilmiyor,onerebileceginiz baska bir urun var mi kolayca bulabilecgim ya da evde yapabilecegim?



 
Prille yıkasan bile olur. Çitilemeye suya basmaya falan gerek yok. Sabunlu bir su yap, iyi bir bezle de birkaç kere tellak gibi abanmadan sil tamamdır oldu bitti. Zaten kıyafet kadar temiz olmalarına gerek yok.


  • Nature Works  (27.05.19 12:04:30) 
hepsinin üzerinde talimatlar var yoksa sitesinden bilgi alarak uygula, çadır da yoktur onu da yağmur altında yıkamak en iyisi sabunlu bir süngerle beraber ha olmadı duşta bunu simule ederek yıkıyoruz, çadırı kurup öyle kurutuyoruz. uyku tulumunu kesinlikle sererek kurut, kaz tüyüyse çırpma işlemini atlama çöpe döner. çanta ve çadır için baştan su geçirmezlik spreyi almışsındır zaten herhalde.


  • Big bada bum bum  (27.05.19 13:41:02) 
cadiri ve uyku tulumunu yikamiyorum.

uyku tulumunu icindeki dolgu malzemesi yuzunden ozel yikamaciya falan vermek gerekiyor. yoksa butun sicak tutma ozelligi kaybolur. onun yerine temiz kullaniyorum. corabimi bile degistirip giriyorum uyku tulumuna. evde de havalanabilecegi sekilde muhafaza ediyorum. toplarken ellerimi yikayip topluyorum vs. bir alternatif de tulumun olculerinde nevresim gibi bir sey diktirmek.

cadiri da yikamiyorum. ama toplamadan havada silkeleyip icini temizlerim. yagmur yagdiysa kurumasini beklemek yerine microfiber bezle disindaki damlalari silerim. daha kolay kuruyor o zaman. katlarken de tabanini sile sile yuvarliyorum. cadir tabanina serilecek bir altlik sizi bu dertten de kurtarir. ama yagmurda su birikmesini onleyecek sekilde serilmesi lazim altligin.

kamp malzemelerini kullandigim cantayi da ara ara suya tutuyorum. kimyasallar bu malzemelerin su gecirmezlik ozelligini bozar. o yuzden en guvenli yol sabunlu islak bezle silmek.
  • jimicik  (27.05.19 14:54:08) 
rossmannda spor kıyafetler için özel bir deterjan satılıyor domol marka baya da ucuz. ben onu kullanmıştım birkaç kez paraşt kumaşlar için. sıkıntı çıkarmıyor baya da ucuz, bi bakabilirsiniz. su geçirmezlik ter atma vs özelliklerini falan koruyormuş deterjan.


  • buseferboyle  (27.05.19 23:45:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.