[]

İki sevgili başbaşa yemek yerken

Yan yana mı oturur karşı karşıya mı?




 
karşılıklı.


  • carabelli  (26.05.19 22:26:35) 
Ergenler yan yana oturur.


  • adwokat  (26.05.19 22:36:51) 
böyle bir soruyu neden sorar ki insan? uyulması gereken bir ilişkiler kanun kitabı falan mı ar sanıyorsunuz? :) bir de sanki tek bir sefer yemek yiyecekmişsiniz gibi. bir gün yan yana oturun, bir gün karşı karşıya. hepsini tadın işte.


  • matrix  (26.05.19 22:40:43) 
Karşılıklı


  • aquarium  (26.05.19 22:58:02) 
Yemek yerken karşılıklı diğer zamanlar duruma göre değişir


  • eksi sozlugun tatli insani  (26.05.19 23:13:44) 
Çıkarken de evlendikten sonra da (10 senedir) eşimle yan yana otururuz. İnsanların ne düşündüğü kimin umrunda ki?


  • artci sarsinti  (26.05.19 23:52:04) 
Bence yan yana daha güzel şuan sevgilim yok ama varken yan yana oturup konuşmayı incelemeyi daha çok severdim


  • birdposing  (27.05.19 01:25:02 ~ 01:25:54) 
Oynaşılacaksa yanyana, daha karı koca ayarında bir ilişki ise karşılıklı olabilir. Tabi bu mekana da bağlı. Şık bir restaurantta karşılıklı salaş bi kafede yanyana gibi


  • neysene  (27.05.19 02:28:25) 
Valla Boğaz'a karşı yanyana otururduk, manzara varsa ikimiz de faydalanalım, hem de birbirimize sokulalım. Hala da öyle yaparız. Diğer ortamlarda karşılıklı.


  • SiyamkedisiZorro  (27.05.19 09:13:02) 
ya arkadaş neyin standartizasyonu bu yapmayın gözünüzü seveyim. bi gün canın yanına oturmak, saçlarını okşamak, boynuna çenesine bakmak ister yanına oturursun. başka bir gün gözlerine bakmak istersin, karşılıklı muhabbet etmek istersin karşısına oturursun. mekan yan yana oturmaya müsait değildir, resmidir ciddidir, lokasyon olarak karşılıklı oturmaya müsaittir karşısında oturursun. bunun neyini düşünüp dert ediyorsun?


  • baharat  (28.05.19 16:03:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.