[]

Residence olanakları deneyimi

Selam herkese,

Yakın zamanda taşınacağım, şu residence'ların sunduğu imkanlar cezbedici geliyor: havuz, spor salonu vb.

Bu gibi olanakların olduğu bir yerde yaşayanların deneyimlerini merak ettim? Bunlar kullanışlı mı, hijyenik mi, aidata dahil mi?

Var diye sürekli gidiyor musunuz üşenmeden? :)

teşekkürler.

 
aidata dahil. Bir kere bile gitmedim.


  • catch the arrow  (26.05.19 12:31:14) 
Residence'dan residence'a değişir ama o spor salonu diye yaptıkları şeyler genelde çöp oluyor. İki tane koşu bandı, üç beş dumbell koyup havalandırması bile olmayan yeri spor salonu diye pazarlıyorlar. Havuz da aidatı artırmaktan başka bir işlevi olmayan bir fasilite.


  • synesthesia  (26.05.19 12:58:38 ~ 12:58:52) 
1 kere bile gitmedim. -saunaya girmistim sadece 1 kere. aidat 700kusur lira.

duzenli kullanirim diyorsan mantikli da "default insanlar" pek kullanmiyor gordugum kadariyla. coluk cocuk genelde tadini cikariyor.

bence degmez.
  • brkylmz  (26.05.19 13:21:29 ~ 13:21:49) 
Son 8 senedir o tarz yerlerde yaşıyorum. İlk yaşadığımız yerin kapalı havuz, sauna, spor salonu vardı. Şu ankinde artı olarak açık havuz da var. Haftada en az bir iki kez gidiyorum. Şahsen birinci önceliğim kapalı otopark, sonra da bu diğer hizmetler, 600 küsür lira aidat veriyorum aidatın hakkını veriyorum. Eğer salona gitmeyeceksen, araban yoksa ne bileyim yani faydalanamayacaksan öyle bir yerde yaşaman gerçekten gereksiz olur çünkü özellikle istanbulda aidatlar 1000 liraya dayandı bir çok yerde.


  • roket adam  (26.05.19 14:49:49) 
Aidata dahil 1 kere bile gitmedim +1 en çok kullandığım temizlik ve kuru temizleme servisi o açıdan gayet rahat oluyor.


  • IcedFlames  (26.05.19 15:31:04) 
Havuz aslında güzel bir imkan. Ama millet olarak öyle bir kültürümüz olmadığı için 4 senedir hakkını vereni görmedim. Eski yerimde; küçüklükten yüzme eğitimi almış bir komşum vardı. 2 günde bir gidip hedefindeki mesafeyi yüzer gelirdi.

Bu arada spor salonları yavaş yavaş aidata dahil olmaktan çıkıyor. Pt, yoga, pilates muhabbetleriyle bir kuruma vermiş olabilirler. Çekinmeyin sorun. Planlı bir insansanız ve düzenli yapacağınıza inanıyorsanız tercih sebebiniz olsun. Çünkü ücretsiz olan ama kimsenin gitmediği spor salonları var çoğu sitede.
  • nickini vermek istemeyen uye  (26.05.19 20:38:35 ~ 20:41:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.