[]

Çocuk taşımaya bisiklet römorku alsam...

... ve de bunu getirecek de birini bulsam Trumpya'dan; ülkeye girişte kdv, ötv, hava parası, ayak bastı, indi bindi isterler mi? Nasıl karar verirler, nasıl ücretlendirirler isterlese? Yoksa "yanımda getiriyorum arkadaş, kullandığım alet" diyebilir, sessiz sakin sokabilir mi birisi?

Ürün zaten kur nedeni ile epey pahalı, son bel bükücülerden. Üzerine ek olarak getirme meşakkatini çekecek gönüllüye de gönlünü hoş tutacak, azımsanmayacak bir tutar vermeli. Zira; ağırlığı 15 kilo üzerinde anladığım kadarı ile, hacmi ise 2 bebek arabası boyutuna da yaklaşabilir ölçüde.

www.amazon.com

www.youtube.com

Çocuk doğduktan beridir bisiklete binemiyoruz eşimle, bu tür bir alet ile eski sportik anları yaşamak istiyorum park bahçede de olsa. Paylaşacağınız bilgi ve fikirleriniz çok kıymetli, kalın sağlıcakla.

 
20 euroluk bir alışveriş için 23.5 euro gümrük masrafı ödüyorsun, yani 2 katından fazla

bu hesaba göre senin ürün kaba taslak 850 dolara falan maal olur ülkeye girişi.

gümrük kanununu incele gümrükten muaf mallar listesinde mi, eğer öyleyse bile yine bayağı bişeyler ödeniyor.

valla uçakla gelecekse bile bir de kargo parası yazarlar çok sağlam ama araç ile gelecekse belki bir ihtimal ben kullanıyorum bunu diyebilir ama gümrük kanunu yeni değişti tam olarak bilmiyorum ben nasıl olur?

ülke öyle bir hal aldı ki aradığım hiçbişeyi bulamıyorum, hadi binde bir buldun bu sefer fiyatları kol gibi oluyor, yurtdışından getirsen ayrı sıkıntı, gümrükteki elemanın keyfine kalmış, almıyom lan deyip almayabiliyolar, halbu ki yasak değil bişey değil.

hadi aldı diyelim kaç kişi isyan ediyor,kontrol için paketi açıyolar ürüne zarar veriyolar onu geçtim paketlerin içindekileri alıyolar diye.

böyle şerefsizler de var.

senin aleti çok şahane yapmışlar ama adamlar, her işe geliyor, bisikletle tura çıksan arkayı doldurursun ne var ne yoksa(çocuk olmadığını varsayarsak.)
  • Fodera  (26.05.19 02:49:53 ~ 02:57:10) 
Çocuk 8aylık olduğundan beri bisiklet arkasında bununla taşıyorum

img.letgo.com
  • balik kraker  (26.05.19 03:14:20) 
hocam bugün decathlon'da 1.299 tl'ye gördüm bi tane. daha uyguna gelebilir.

www.decathlon.com.tr
  • engelbert humperdinck  (26.05.19 04:53:44) 
türkiyede vat bunlardan zaten


  • dismainpula  (26.05.19 07:46:35) 
iki ürün arasında çok ciddi farklar var mesela arakdaşın gönderdiği disk frenli , decatlondakine fren mren yok ve son derece dandik duruyor.


  • Fodera  (26.05.19 11:55:12) 
Yaninda getirebilir herhangi bir kimse ucak ile gelirken, gumruk vs cikmaz lakin paketin buyuklugune gore ozel kargo bolumune vermek gerekebilir, o zaman ekstra masraf alir havayolu.


Benzer urunler TR'de mevcut.
gungorlerbisiklet.com.tr

Lakin, eger uzun donem ara verdiyseniz reflekslerinizi tekrar gelistirmeden once cocuklarla birlikte hangi tur tasiyici oldugu farketmeksizin, hele TR sartlarinda bisiklete binmenizi tavsiye etmem. Tekrar tekniginizi topladiktan sonra da cocuklarla binme kararliliginiz devam ediyorsa da kadroya sabitlenen cocuk tasima koltuklari daha emniyetli olacaktir bu tur romorklara nazaran. Elbette emniyet kemerlerinin nizami baglandigini ve cocuklarin da kask taktigini varsayiyorum.
  • Henry McClean  (26.05.19 13:31:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.