[]

Çernobil dizisini izleyenler

Dizi baya reklam yapıyor şu sıralarda izledik güzel dizi ama en yüksek puanlı dizi vs olması fazla iddali geldi mi size?

Sevip sevmeme konusunda yorumlarınız neler?


 
İddiası güzellik değil sanırım gerçekçilik. Ekranı hissettiriyor, kendi adıma hastahaneye gidiyorum,tüneldeki sıcağı hissediyorum, hasta yatağındaki adamın gözlerine bende bakamıyorum. Bir dizi daha ne yapsın


  • synax  (24.05.19 21:19:01) 
Bence teknik olarak harika bir dizi. Atmosfer şahane, oyuncular iyi, görüntü yönetmenliği falan üst düzey. 2. bölümün sonundaki o gönüllü 3 adamın 10 dakikalık sahnesi ve aynı sahnenin sonundaki geiger sayacı sesi bile insanı etkiliyor. Harika çekmişler diziyi.

Ayrıca konu herkesin bir şekilde bildiği, merak ettiği ve hala araştırdığı bir konu olunca yüksek puan alması normal.
  • eazy  (24.05.19 21:26:54 ~ 21:27:21) 
o yılları yaşamış biri değilsen siyasilerin ne söylediklerini nasil bizleri kandırdılarını bilmiyorsan çok bir şey ifade etmeyebilir
kazım koyuncu gibi bir sanatçımızı bir hiç uğruna kaybettik buda sana bir şey ifade etmiyorsa insana abartı gelebilir benim arkabalarımın birinin bebeği o senelerde doğdu ve kafası kocaman doğdu sonra büyüdü büyüğü ve bebek öldü bu tip şeyleri yaşayanlara daha anlamlı geliyor

eksiup.com
  • baknedicem  (24.05.19 21:27:33 ~ 21:59:38) 
Soruyu yanlis sormusum Aslinda dizinin kalitesini tartismiyorum ben begendim hissiyati gercekten guzel vermisler katiliyorum ama diziden daha fazla belgesel gözü ile baktim kiyaslandigi diziler kurgusal olarak insan yapimi ve fikri ama bu dizi daha cok belgesel tadinda bu konuda kiyaslama yanlis seklinde dusunuyorum breaking bad i solladi got u gecti falan yanlis kiyaslama gibi geldi bana band of brothers ile kiyaslasa eyvallah derdim


  • basond  (24.05.19 21:34:20) 
daha 3-5 bölümü yayınlanmış bir diziyi breaking bad, got ya da band of brothers ile karşılaştırmak nedir allasen?
american gods ile bile karşılaştırmam henüz. fbi ile whiskey cavalier ile falan karşılaştırırım ancak. bak new amsterdam ilk sezonu bitirdi onla karşılaştırabilirsin.
biraz mantıklı olalım.
bu arada spoiler vermeden konuyu özetleyecek biri lazım. başlayıp başlamama konusunda kararsızım. ilk sezonu geçer mi onu bilmek lazım.
  • ozdek  (24.05.19 21:40:34) 
Kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi. 5 bölümcük zaten


  • kablelvuku  (24.05.19 21:42:25) 
@ozdek geçmeyecek 5 bölüm olarak çekildi.


  • dismainpula  (24.05.19 21:50:00) 
aşırı iyi dizi. bunu kolay kolay söylemem ama yakın zamanın en büyük felaketini bu kadar detaylı ve kolay anlaşılır anlatılması, atmosferi ve olayların işlenişi çooooooook iyi.


  • false pretension  (24.05.19 22:58:40) 
Bence fazla bayık. 2 bölüm izledim daha bakmam. Çok fazla güzelleme yapılmasını saçma buldum.


  • japon askeri  (24.05.19 23:47:24) 
ilk bölümünü izledim ama sarmadı. overrated diyorum.

konu hakkındaki belgeselleri izlemek daha güzel örneğin birand'ın 32. gün programındaki. youtube'da var. ayrıca yerinde gittim gördüm hissettim. kurguya ihtiyacım kalmadı.
  • heidi'nin dedesi  (25.05.19 00:26:34) 
Güzel dizi ancak en iyi dizi değil. Konusu çok çarpıcı, onun dışında 10 üzerinden 6 üstünü vermem. Çok daha iyi işlenebilecek bir konuydu.


  • roket adam  (25.05.19 00:55:12) 
Makyaj, oyunculuk, set tasarımı her şeyi ile mükemmel bir yapım, film insanı içine çekiyor sanki izleyen kişi o an olan olayları birebir yaşıyormuş gibi hissediyor, abartıdan uzak her şey gerçeğe yakın. Bir diğer unsur gerçek bir hikayeden hatta burnumuzun dibinde gerçekleşmiş bir olaydan esinlenmiş olması. Bu yüzden ben bir abartı görmüyorum hakkı neyse onu almış durumda. Keşke 5 bölüm değil de 15 bölüm çekilmiş olsa. soluksuz izlenir.


  • solo  (25.05.19 09:44:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.