[]

Askeri Kantin Sorusu

Neden eskisi gibi ucuz değil?

Yıllar sonra askeri kantine yolum düştü, malum ekonomik kriz. Vs.
Ne heveslerle geldim. Ama hüsran, Migros sanal market uygulaması ile barkodları okuttum ya başabaş ya da yüzde 3-5 daha ucuz.

Ne oldu? Neden böyle?

Not: doksanlardan beri girmiyordum. Öyle uzun bir süre...

 
Çünkü askeriye işletmiyor, ihale ile dışarıdan birilerine veriliyor. Eskiden kar amacı yoktu, artık var.


  • kibritsuyu  (24.05.19 17:24:30) 
özele geçti hepsi artık.


  • carabelli  (24.05.19 17:49:38) 
Askeriyenin işlettikleri daha ucuz zaten. Dün terhis oldum. Özelse aynıdır dışarısıyla.


  • glamdr1ng  (24.05.19 17:51:21) 
Nasıl askeriye işletmiyor? Bizim birlikte sliplerde birliğin adı yazıyordu. Ucuz olmadığını ben çevreme söylüyorum inanmıyorlar. Beni anladığın için tşk.


  • datnet  (24.05.19 19:13:25) 
hepsi özele geçmedi. muhtemelen büyük sayıda asker barındıran kışlalarda özelleşmiş. daha küçük kışlalarda başında asker duruyor.


  • hemencevapla  (24.05.19 20:01:04) 
Yaklaşık 3 ay kantin içinde bu haramiler ile çalıştım.
Hatırladığım kadarıyla eti tutku 59 krş'a geliyordu.

Kesinlikle kar etmeden sadece 60 krş'a yuvarlama hakkımız olmasına rağmen, ilgili komutan en kıdemlimize(3 kişiyiz) bu ürünü 70 krş'a satacaksınız diye emretti.

Komutan gittikten sonra, bu kıdemli yavşak, 80 krş'a satmamızı söyledi.
Sonraki süreçte ortanca yavşak durur mu ?
Bana biz piç miyiz yauvv, dedikten sonra fiyat 90 krş'a kadar çıktı.

En alt devre olarak bana iki seçenek kalıyordu.
Ya bu zıkkımı 1 tl'den satacaktım ya da bu oyunu bozacaktım. Ben ikinci şıkkı seçtim. Fakat kaçırdığım bir nokta vardı. Durumu en tepeye bildirmeme rağmen(süreç çok uzun yazamıyorum) olan bana olmuştu.

Çünkü herkesin gözü askerin cebindeki 3 krş'taydı.
3 krş dediğime bakmayın. Tam tamına 14 lira 70 krş'a göz dikmişlerdi, bu yaratıklar...
  • lemon cake  (25.05.19 05:06:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.