[]

Bana karşı niye hep sert? Bu benim hatam mı?

Hoşlandığım bir çocuk vardı aynı sınıfta olduğumuz, pek bir samimiyetimiz yoktu. Genel olarak sert biri olmasına rağmen herkesle arası çok iyidir, özellikle kız arkadaşlarla muhabbeti vardır ve en yakın arkadaşları da hep kızdır.

Bu çocuk herkesle samimi olmasına rağmen tanıştığımızdan beri bana karşı hep soğuktu, ben ona çok iyi davranmama rağmen. Daha sonra uzamasını istemedim ve reddeceğini bilmeme rağmen açıldım, o da reddetti.

Birkaç ay neredeyse hiç konuşmadık ama sonrasında yine az muhabbetli halimize döndük biraz da onun ara sıra bana laf atmasıyla. Bu arada sınıftan çok ucuzca ve onun hiç sevmediğini düşündüğüm tarzda ona yanaşmaya, cilve yapmaya çalışan biri oldu. Başta (birkaç hafta) ona karşı sert olsa da şu an arası diğer kızlarla olduğu gibi onunla da çok iyi. Hoşlandığını düşünmüyorum, arada kanka diyor kıza ama yine de iyiler sonuçta. Ben rahatsız olur diye böyle yapmamıştım hiç.

Başkası dediğinde güleceği şeyleri bile ben dediğimde beğenmiyor, kötü kötü bakıyor suratıma. Eskisine oranla daha çok konuşuyoruz ama hala sert, mesafeli ve çok soğuk. Açıldıktan önce de böyleydi, sonra da aynı şekilde devam ediyor tavrı.

Bana neden böyle davranıyor? Neden sadece bana bu tavrı? Diğerleriyle kıyasla biraz daha soğuk ve ciddi duruyorum ama konuşkan, neşeli biriyimdir ve sınıftaki halimden o da bunu biliyor olmalı. O yüzden mi böyle? Artık ona karşı duygum olmamasına rağmen bu tavrı beni üzüyor, üstelik cıvık cıvık ona sulanan kıza bile iyi davranırken.

 
Ne güzel işte yalandan ilgileniyor gibi yapmıyor en azından.


  • Trene çelme atan adam  (23.05.19 18:20:37) 
Ya senden hoslaniyo ve belli etmemek icin ozellikle boyle veya bir seyine kil kapmis


  • bradshaw  (23.05.19 18:21:55) 
Karakterli biridir gerçekten, bunu ben de takdir ediyorum ama normal davransa ilgileniyor sayılmaz yine de. @trene

Hoşlansa ben ona açıldığım zaman karşılık verirdi, hoşlanmadığına eminim. Kıl kapacak bir şeyim de yok ki, onun en yakın kız arkadaşıyla da aram çok iyidir. @bradshaw
  • erdax  (23.05.19 18:25:46) 
gay olabilir mi tayfasından olmak istemezdim ama gay olabilir mi ahaha.


  • lilyb  (23.05.19 19:02:56) 
Bu kadar düşünmenize, kafanıza takmanıza değmez.soğuk ve sert davranıyorsa sizle muhatap olmak istemiyor demek ki..görmezden gelin, kendi yolunuza bakın.


  • astrid  (23.05.19 19:07:59) 
Açılmışsınız reddetmiş diye konu orada kapanmış olmuyor, hoşlanan insanlar genelde bu duygularını kaybetmiyor ve biraz güleryüz gösterince ''tekrar denesek mi'' moduna girip başa sarıyorlar. Bunu daha önce yaşamıştır belki, senin de böyle yapmandan korkuyodur. Net olması çok daha iyi, bence sen de olabildiğince uzak kal hem kendi duyguların hem de özsaygın için.


  • megalomaniac  (23.05.19 19:20:53) 
Hayır. @lilyb
Daha önceden de böyleydi diye yazdım birkaç kez soru içeriğinde. @megalomaniac

  • erdax  (23.05.19 19:30:09) 
belki onceden de bir sekilde anlamiatir senin ondan hoslandigini ve umit vermemek icin boyle davranmistir. reddettikten sonra laf atmasinin sebebi de empati ve merhametten olabilir. belki de senden hoslanmamasinin bir sebebi vardir. belki bir dusuncene karsidir falan.


  • batlegolas  (23.05.19 20:52:16) 
çok rica ediyorum kimsenin (arkadaş, sevgili, sevgili adayı, hemcinsiniz, karşı cinsiniz vesaire vesaire) size "paspas" muamelesi etmesine izin vermeyin. kendinize saygınız olsun. size böyle davrandığı halde hala onunla iletişime devam ederek kendinize saygı duymadığınızı gösteriyorsunuz. bu durumda onun saygı duymasını / göstermesini beklemeniz gerçekçilikten son derece uzak.

neden öyle davranıyor, çünkü siz ona size böyle davranabileceği alanı açıyorsunuz, o da istediği gibi at koşturuyor.
  • Phoebe  (24.05.19 10:54:34 ~ 10:55:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.