[]

Saç ektirmek

Bunu yapan memnun olan olmayanlar var mı burada?

Buranın kadınlarına sorum.. Saç ektiren birisinin ektirdiğini öğrenince garip görüyor musunuz? Gözünüze batıyor mu?


 
Benim arkadaşım yaptırdı. Adam süper oldu yahu. Kendisi müzisyen, eskiden şapkasız asla sahneye çıkmıyordu. Şu an tam tersi.

Benim de ilerde saçlar baya dökülecek gibi. Hatta tepeden açılmaya başladı. Dökülme çok olursa kesin yaptırırım. Yapanı da desteklerim.

Not: saç ekme firmam yok.
  • himmet dayi  (23.05.19 15:47:16) 
hiç garip görmem. göze lazer ameliyat yaptırmak gibi bir şey.


  • sanguine mcqaer  (23.05.19 15:53:38) 
söylendiği gibi lazer ameliyatı veya diş teli taktırmak gibi, insanların ellerinde olmayan çeşitli fiziksel eksiklikleri gidermesi çok doğal geliyor bana. ha dudak botoksu gibi değişikliklere o kadar sıcak bakamıyorum çok aşırı ince dudak yüzünden çirkin değillerse.


  • givemesomesubstance  (23.05.19 16:01:56 ~ 16:02:15) 
saç ekimi estetik bir operasyon sıklıktan ziyade doğallık ön planda olmalı.

memnun kalıp kalmamak senin sahip olduğun saçlarla ve biraz da eken kişiye bağlı
donör bölgen kuvvetliyse istediğin gibi sonuç almaman için neden yok
eğer zayıfsa saçları güçlendirip fazla beklentiye girmemek şartıyla yaptırılabilir.

sacekimsonuclari sitesine gir oradaki sürece görmende fayda var.
  • stocker16  (23.05.19 16:02:46 ~ 16:03:21) 
benim kuzenim yaptırdı erken yaşlarda ilk olarak sadece alnın açık yanlarına ama yaş ilerledikçe tepe kısmıda açılmaya başladı üst ve alt saçlar olabildiğine sağlıklıyken ortası boş kaldı ve komik duruyor


  • ferrarimizolaydisatardik  (23.05.19 16:36:14) 
Ben yaptirdim. Yaptirdigim donemde saclarim cok dokulmemisti ve oldukca iyiydi. Ancak dokulme devam ettigi icin suan cok estetik gorundugunu soyleyemiyecegim. Sahsim adina yaptirdigim donemde ozguvenimi hayli arttirdi.
Saclariniz seyrekse ve dokulme tamamlanmamissa iyi dusunun derim. Sac seyrekligi ile ilgisi ise su, sac koklerinin alindigi yerler kendini belli ediyor ve yan ve arkalari kisa kestirdiginizde(makine ile ) sac alinan yerler cok hos durmuyor.

  • trejemu  (23.05.19 22:38:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.