[]

Ford Focus alinir mi?

Asagidaki ozelliklere sahip Ford Focus alinir mi? Uzer mi? Cok yakar mi?
Onu alana kadar bunu al yorumlarindan ziyade, arti ve eksilerini yazarsaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.

2012 Model
Station vagon
2.0 dizel
otomatik vites
140 bin km

 
ben tamamen subjektif olarak 2bin dizel otomatiklerin sıkıntı yaratabileceğini düşünüyorum. 1.6larını tercih etmeni öneririm. alınmayacak araba değil.


  • mikahakkinen  (23.05.19 12:55:11) 
2008 dizel 2.0 mondeo kullanıyorum 300 bin oldu neredeyse. Motorla ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bilgi olarak ekleyeyim


  • kisa  (23.05.19 12:58:53) 
alınır dostum neden alınmasın
fordun servis imkanları çok fazla ülkemizde bir sıkıntı çıkarsa

bir akrabada 300 binde 2007 passat 2.0 dizel var canavar hala.
  • tamamhosdiyonda  (23.05.19 15:08:38 ~ 15:09:24) 
2.0 dizel otomatik gelmedi tr'ye. gümrükten falan mı girmiş ki araç? alırsan da çok ölü fiyata al, yüksek ihtimal satmakta çok zorlanırsın.


  • slogan bulamadik  (23.05.19 15:43:39) 
arkadaş avrupa'da yaşıyor sanırım, dolayısıyla ülkemizin koşulları çok büyük etken olmayacaktır.
bu araçta kullanılan motor fena değil diye hatırlıyorum, ama şanzıman sorunlu olabilir.
powershift ise çift kavramalı, ve sorunlu olduğu bilinen bir şanzıman türü. dayanıklı değil, yakıt tüketimi nispeten yüksek.
dizel almak sizin için verimli olacaksa, emisyonlar konusunda sorun yoksa tork konvertörlü tam otomatik bir araç sizin için daha ideal olabilir, sorun çıkarma ihtimali daha az olur.
  • gkhncnzdgn  (23.05.19 16:02:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.