[]

zayiflayinca cevreden gelen sacma sapan yorumlar

cok zayifladin kilo al birazlar, yok vay efendim yuzun coktuler, yok hasta misinlar. niye bunlar? kilo alinca da sen cok kilo aldin biraz dikkat et vs. vs.ler basliyor. samimi olmadigim insanlar bunlar, is hayatindaki iletisime mecbur oldugum kisiler yani. onemsemiyorum yorumlarini ama inatla konusuyorlar. amaclari ne bunlarin? insanlar neden kendilerine fikirleri sorulmayan konular hakkinda fikir beyan etmeye bu kadar meraklilar?




 
bizim insanımız sever görüntüyle ilgili konuşmayı kendin de hak görür bunu. ben halimden memnunum siz de buna alışsanız iyi edersiniz derdim ben olsam.


  • dedim ben sana  (23.05.19 09:26:59) 
bir insanla samimiyet mode: enseye tokat değilsen fiziksel görünüşü hakkında yorum yaptığında tersleneceğini bilmiyorlar. bilmeleri için ne yapıyoruz? tersliyoruz, bozuyoruz. ve artık biliyorlar.


  • onemoremile  (23.05.19 09:29:34) 
ben bunlar yuzunden 1 yılda verdigim kiloyu 2 ayda geri aldim. kiskandiklarinda boyle soyluyorlar, sakina ciddiye alip moralini bozma.


  • cay sigara  (23.05.19 09:32:21) 
aynen, ilk seferde ben halimden memnunum diyorum zaten, israrla yorum yapmaya devam edeni tersliyorum ama yilmiyorlar :) neden yani :) bi sorunum olsa goruntumle degistirmek icin bisiler yaparim zaten, bu konuda senin fikrini neden onemsemeliyim? kendilerine bunu sorsalar kapatacaklar cenelerini ama illa yorum yapacak. hayret vallahi, gercekten anlam veremiyorum bazen.


  • in vino veritas  (23.05.19 09:33:42) 
@cay sigara, tuh kotu olmus oyle, ben bi de yaklasik 3 aydir kilomu hic degistirmedim zaten 3 aydir ne kilomda ne gorunusumde bi degisiklik var. kaldi ki yuzumde de kilo vermeden onceki halimle simdiki arasinda bile bi fark yok. inatla koruyorum kendimi ama surekli zayifliyormusum gibi bi tavirlar biseyler. garip gercekten.


  • in vino veritas  (23.05.19 09:36:19) 
"Tombalaksın, tombalak kal. Bizi rekabetle uğraştırma"

Alt metnin bu olduğunu unutmayın. Bunu söyleyen de tombalaksa "ya senin de ihtiyacın var aslında, istersen beraber yapalım". Bunu söyleyen sıskaysa, "sen ne kullanıyorsun gözaltı morlukların için, a bugün kullanmadın mı?".

Tümden haddini aşanlar da var. Daha genç olduğum zamanlarda ofis temizliği yapan kadın bana "senin de kalçan bayağı büyüktü iyi kilo verdin" demişti. Ben de "sen hayırdır benim orama mı bakıyorsun kendi işine bakacağına" demiştim. Çıldırtıyorlar insanı.
  • SiyamkedisiZorro  (23.05.19 10:20:45) 
ben de çok kilo verdim, herkesin ama herkesin (birkaç kez gördükten sonra bile) "sen çok zayıfladın" demesinden bıktım. yaklaşık son 3 aydır aynı muhabbetler dönüp duruyor. konuşacak başka bir şey yok mu, benim bedenim hakkımda neden yorum yapıyorsunuz ya? nefret ediyorum, şişman gösteren yastıklı bir şeyler giyip öyle çıkacağım artık.


  • deartheodosia  (23.05.19 10:28:17) 
zayıflayınca yüzün çökmesi ve dolayısıyla çirkinleşmek kaçınılmaz oluyor.(kendimden biliyorum) bana da çok yorumlar gelirdi bu şekilde. insanlar yeni yüzüne alıştıkça olumsuz yorumlar azalıp zamanla bitecektir ve yerini iyi ki zayıfladın, harika görünüyorsuna bırakacaktır.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (23.05.19 10:48:20) 
@yazar arkadas, ya ben de uzun bi sure ya ben zayifliyorum yuzumde bi degisiklik var mi diye bakiyorum eski fotograflarla yan yana getirip ama gercekten degisik bisi yok. benim yuzum oldum olasi hep minyondu asla oyle gidili yanakli olmadim. o yuzden yuzumde de bi degisiklik ve cokme olmadi, gozle gorulur bi fark yok yani :) ama ben anlamadim bu insanlari. nasil bu kadar kiskanc ya da kotu niyetli olunabildigine sasiriyorum :/

umarim artik zayifladigimi idrak ederler kafalari basip da yani yildim cunku ben gayet mutluyum demekten, milleti terslemekten. hatta aslimda net olarak yildigim sey, bunca gereksiz ve onemsiz insanla is disinda ufacik bile olsa bir konu hakkinda muhatap olmak zorunda kalmak sanirim. keske bu kadar aptal olmasalar sonra biz ugrasiyoruz.
  • in vino veritas  (23.05.19 10:54:23) 
Kilo alınca degil de zayiflayinca söylediğim biri var. Birden zayıfladı ve enerjisi gitti kadinin, konuşması bile değişti. Nedenini sorunca "birden iştahım kesildi" dedi. Bir zamanlar ben de çok zayıftım ve sağlık problemleri çıkmaya başladı. Sanırım kadın icin endiselendigimden kendime görev edindim. "Yedigime ictigime dikkat ediyorum" gibi bi sey soyleseydi bu kadar sorun olmazdı herhalde. Hasta olmasını istemem, sevdiğim biri sonuçta.


  • beetlejuice  (23.05.19 11:04:21) 
@beetlejuice, iste bende durum oyle degil gayet mutluyum cunku yillardir icimin gittigi ama giyemedigim tum kiyafetleri giyebiliyorum ve yakisiyor artik. bence yuzume bile ekstra isilti geldi mutlu olmamdan sebep. hatta kendimi guzel hissettigim icin artik lise zamanlarindan beri surdugum goz kalemini bile surmeyi biraktim dusun :)

isin garibi tek yaptigim duzenli ve saglikli beslenmek ve haftada 3-4 gun 1 saat civarinda kardio veya pilates yapmak. yani sagliksiz bi zayiflama da yok ortada. oyle olsa 36 beden herkesin hasta olmasi lazim sanki hem dimi :)
  • in vino veritas  (23.05.19 11:14:14) 
Bu model insanlardan nefret ediyorum ben de. Bir de şey insanı var. "Üşümüyor musun?"


  • windowsguvenlikduvari  (23.05.19 11:32:13) 
@windowsguvenlikduvari ben bi de seyi gordum,

ben: sogukta usuyorumdur
karsimdaki: zayifladin ondan

yani soguk diye usuyemem illa zayifladigim icin -_-
  • in vino veritas  (23.05.19 11:35:42) 
@in vino veritascım zaten sen de iş ortamı, samimiyetsiz vs. demişsin. Yani endiselenenin yoksa evet sinir bozucu. Bir de mutlu ve sağlıklı göründüğünün farkindalarsa peffff!


  • beetlejuice  (23.05.19 11:55:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.