[]

ben mal mıyım?

soru basit de lutfen cevabınızı detaylandırın inandırabileyim kendimi.
erkek arkadasımla aynı evi paylasıyoruz. maddi acıdan da zor zamanlar geciriyoruz. işten geldim. yarın önemli sayılabilecek bir tahlil sonucu alacagım icin gerginim, bi de işte bir problem yasadım. geldim yakınlardaki kafede bi cay içtik, bunları anlattım. o da dun biraz sıkıntılıydı, işiyle ilgili de ciddi problemler var. konustuk, hatta gerginligim azaldı biraz dedim. sonra beni eve yolculadı dolasmaya cıktı, muhtemelen 1-2 bira da içer.
iyi guzel de ben gerginim, hatta ayrılmadan gitmeseydin keske dedim. su streste evde yalnız vakit gecirmek ömür torpusu ve yaptıgı asırı dusuncesizlik gibi geliyor bana. o da muhtemelen tahlilin temiz cıkacagını dusunuyor ama stresim zaten makul demiyorum ki. aynı evde yasamak cok zor, kişisel alanlar birbirine giriyor. ve her sey el altında goruluyor.
bikac saat sonra gelir ama canım cok sıkıldı.
soru 1. ben mal mıyım, abartıyor muyum?
soru 2. aynı evde yasayan ciftler, evlilik de dahil nasıl hayatı yurutuyorsunuz? partnerinizin morali bozukken sizinki normal olabiliyor mu? ben yanımdakiden cok etkileniyorum, hem sevdigimden hem de zaten yanımda olan bir insan evladı oldugundan. bir suredir bazı duyarsızlıklar gore gore, kendimde de duyarsızlık hisseder oldum. bu normal mi? yoksa soguyor muyum?
tesekkurler

 
ne tahlili oldugunu bilmek bize bayagı yardımcı olurdu bu konuda. üstte yazdığı gibi cinsel hastalık bulastırma olayı ise bunun ihtimali bile ilişkiyi bitirmek için yeterli. Ve böyle bir durum ise kesinlikle zeka geriliğiniz var.

ilişkiyi nasıl yürütüyoruz(?) ; işim ve hobilerim gereği bilgisayar basında durmam gerekiyor bu sebeple kendime uzunca bir süre ayırıyorum. Kız arkadaşım salonda ve mutfakta takılıyor genelde ikimizinde kendine ait bol bol zamanı var bu arada birbirimize iş yükleyerek ya da gergin konusacak moral bozmuyoruz. Benim hayatımda 4 4 lük olsa yanımdaki üzgün veya somurtgan ise illaki benimde modum düşerdi bu gayet normal.

karşı tarafta stresli. biraz ayrı kalmanız iyi gelebilir size ev ufak ve kendinize ayrı ortamınız yok ise onun eksikliğini de yaşıyorsunuzdur. maddi sıkıntı morallerin düşük olmasında esas sebep. Bunları kabullenip birbirinizi yemeden üstesinden geleceksinia ya da herkes kendi yoluna bakacak ayrılacaksınız. karar sizin
  • Aşk Adamı  (22.05.19 21:16:06 ~ 21:17:14) 
Malsın..her duyurunda bunu daha bir pekiştiriyosun.


  • astrid  (22.05.19 21:16:28) 
dostlarım cevabınız icin sagolun da hpv konusunda buyuk bir bilgisizlik var. cinsel aktif erkeklerde sadece sigil yapan turse hpv tasıdıgı bilinebiliyor. diger turlu tam bir muamma. ve herkeste var. kadının bagısıklıgı yenerse yendi, yenemezse hastalıklara evrilen surec baslıyor.
tahlil de o malum hpv tahlilinin tekrarı:(

  • art vandaley  (22.05.19 21:19:55) 
M ile baslayan seyi demeyecegim ama abartiyorsunuz bencr.


  • baldan kaymak  (22.05.19 21:20:55) 
Zaten eve dönecek olan adam 1-2 saatliğine uzaklaştı diye bunu sorun mu ettin gerçekten :/ mal mısın bilmem de ilişki yaşaması zor bir insansın sanırım


  • aquarium  (22.05.19 21:38:32) 
yav bu hpv konusunda bence sevgilini suçluyorsun fark etmeden, bu yüzden onun hiçbirşeyi yokmuş gibi iki bira içmesine takıldın. Ancak şunu unutmaman gerekiyor, herhangi bir hucre değişimi çiksa bile bunu bedeninde yaşayacak olan sensin. Erkek arkadaşı bırak, kimse sana yardım edemez. Bence biraz kendinle kalmaya çalış, dertlerini üstlen. Hastaliklar konusunda sabit bir fikrim var. Kimsenin yardım edebileceğini düşünmüyorum. Çok yalnız bir deneyim bence. Daha kolay gelecek her şey. Ayrıca strese girme, tedaviler var.
cevap 1 : Mal değilsin, fakat başaçıkma yöntemlerini gozden geçir.
cevap 2 : Aynı evde yaşamıyorum fakat bizde dengeleniyor. Genelde çözülemeyecek bir sorunsa sessiz kalıyoruz biraz. iyi geliyor. Çözülevilecek bir moral bozukluğuysa plan yapıyoruz cözmek için. Brainstorming. Iyi oluyor.
  • velvetmorning  (22.05.19 21:57:08 ~ 21:58:20) 
Self-motivated bi kişilik olduğumdan zaten canım sıkkınsa takarım kulaklığı tek başıma yürüyüşe çıkarım ya da netflixe falan sararım, yoga yaparım vs

Beraber zaman geçirmeye ihtiyacım varsa da ortak plan yaparım. Bi konser, sinema ya da beraber pinpon vs oynamak atıyorum işte Eşimin öyle benim canım sıkkınken, başını alıp kendine ayrı plan yapmışlığı yoktur pek.
Sözlü dile getirdiniz mi peki? Yanımda olmana ihtiyacım var, beraber bişeyler yapalım deseydiniz gitmezdi bence zaten merak etmeyin;) Kendi kafası da işiyle vs doludur, düşünememiş olabilir.. Aynı evde uyumlu ve huzurlu yaşayabilmenin ilk şartı iletişim.. Konuşun bu rahatsızlığınızı da hatta..
  • su olsam ates olsam  (22.05.19 21:59:13) 
@velvet cok tesekkur ederim
@su olsam ateş olsam, aslında gitmesen daha iyi olurdu dedim ama sanırım onun stresi baskın geldi. ya da benim bu mevzuyu ne kadar taktıgımı anlayamıyor.

  • art vandaley  (22.05.19 22:01:54) 
sorduğun için sen malsın diyorum. modlar sıkıntı yapar mı acaba?


  • datnet  (22.05.19 23:34:00) 
1- abartiyorsun evet. biraz bencil misin?

2- bilmiyorum. duygulariniza gore kararlar vermeyin. duygular gerizekalidir.
  • Leonardo~Da~Vinci  (22.05.19 23:38:45) 
Onun da biraz kişisel alana ihtiyacı var
Takma bunu kafana

  • photo85  (22.05.19 23:59:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.