[]

Arac kiralama toptan gun almak

Mesela toptan 100 gun alsam,
Yilin herhangi istedigim zamaninda gidip ayni segment araci alsam vs
Toptan aldigim icinde bana indirim yapsalar?

Boyle bir uygulama var mi?

 
Hocam araç kiralama falan toptan alınmaz. Öyle bir servis olsa bile alma.


  • malheiros  (22.05.19 10:20:59) 
uzun dönem kiralamada (filo) indirim oluyor ancak en az 12 ay kiralamalısınız. sizin bahsettiğiniz gibi bir uygulama yok. tarihi belli olmayan bi gün için aynı segment aracı garanti edemezler ki zaten.


  • elorelia  (22.05.19 11:09:06) 
Bayramda seyranda fiyatlar katlaniyor, elde arac kalmiyor. Siz o gun gidip arac isteseniz napacaklar?

Olmaz oyle.
  • brkylmz  (22.05.19 11:37:09) 
Ya arac yoksa kabul vermesinler segment yoksa vermesinler
Kabul
Fiyatlarin inip cikmasi firmanin alacagi risk pesin para oduyorum sonucta
benim finansal yasamima bu uyuyor
Bunlar ne bicim yorumlar ya :)
  • dedim dedim de kime dedim  (22.05.19 11:58:05) 
Neden boyle bir satis sekli olmadigini sebepleriyle aciklayan yorumlar. Begenmiyorsan yallah amerikaya.(orda arabalar ucuz, alirsin bi tane)


  • brkylmz  (22.05.19 19:31:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.