[]

Saat önerisi

merak edenler için 2 numara: www.hepsiburada.com

seiko ve casio'yu deneyip birine karar vereceğim.

edit: düzeltme

 
saat dediğin bi defa alınır, kazık kadar adam oldun hala çocuk saatlerine bakıyorsun.

al bitane tissot t-touch ömür boyu kullan.

hey allam yaa.

2000 yılında aldım saatimi hala kullanıyorum hala çok güzel bir saat.

93 yılında da ilk tissotumu almıştım çocuk serisinden.
  • Fodera  (22.05.19 00:30:34 ~ 00:32:29) 
Ben casiocuyum. O yüzden casiolar arasinda en iyisi 2 numara.
K.

  • Amaranta ursula  (22.05.19 00:37:04) 
Diesel çok büyük onu ele. (Kolunda kamyon tekeri taşımak istemiyorsan.)
Ama o kadar paran var madem casionun 300 liralık saatleri yerine bi tık daha kaliteli marka olan seiko’ya bakabilirsin.

Farklı kulvarda da welder’in güzel modelleri var.
  • adwokat  (22.05.19 00:41:30) 
seiko +1
askerde saatçi bir arkadaş vardı, "seiko sattığımda her zaman kafam rahat olur, ne bozulur ne takılır,parasını da hak eder" derdi. biraz daha ekleyip seiko modellerine bakın.

  • MtKrt  (22.05.19 00:45:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.