[]

bojack gibi bir şey?

abi bu dizi nasıl insan elinden çıkmış olabilir ya? ultra süper mükemmel zeki bir iş değil mi bu?
bunun gibi başka bir yapım var mı? yoksa ben mi mağaradan çıktım? halbusemki sanırdım ki film/dizi kültürü iyidir falankisem.



 
Henüz izlemedim ama aynı yapımcılardan Tuca & Bertie var.


  • fotrsapka  (21.05.19 22:47:58) 
big mouth dizisini tavsiye ederim. epey efsane.


  • put it in your appropriate place  (21.05.19 22:49:49) 
bence çok iyi değil ama idare eder.2 sezon izlemiş biri olarak söylüyorum. ama yine de diğer sezonları merak ediyorum. galiba küçüklükten beri kitap okuma alışkanlığım olduğu için bana çok 'derin' gelmedi.


  • potsdamer  (21.05.19 22:58:33) 
@potsdamer kitap okumayanveya belli zeka seviyesinin üzerinde olmayan insanlar zaten bu dizideki çoğu şeyi kaçırır. bizim gibiler için lazım asıl böyle şeyler.


  • dismainpula  (21.05.19 23:06:28) 
bojack'in son sezonunu görmezden gelirsen eş değer insanlı dizi you're the worst var.


  • denek hayatım  (22.05.19 00:37:11) 
yorumlara bakmaya korktum biri bok atacak canım BoJack'ime diye ama neyse ciddi bi laf gelmemiş. Cidden efsane bi yapım. Başta dark comedy olarak başlayıp ileride depresif ilerlemesi falan bayılıyorum.

Yani benzer yapım olarak aklıma Big Mouth ve Rick and Morty gelmişti ama biri söylendi, diğeri de çok klişe zaten herkes biliyor. Onun dışında bilmiyorum maalesef
  • nundu  (22.05.19 00:46:21) 
Big mouth bana kalırsa biraz overrated.
Oyum archer'dan yana

  • milletin efendisi olmaya gelen adam  (22.05.19 01:16:41) 
Pek bilinmeyen bi tane de ben tavsiye edeyim. Jeff & Some Aliens


  • bidakikanizialicam  (22.05.19 13:27:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.