[]

Sütlü kahveye su eklenir mi?

hazırlarken süte su eklenince daha güzel olur mu? saf sütle sanki biraz yoğun oluyor gibi.




 
süte su katılmaz. ya sütsüz yap ya da su koyma.


  • sutlu nescafe  (21.05.19 19:15:25) 
öncelikle nick entry uyumu için sütlü nescafe'yi tebrik ederim.

benim nacizane fikrim ise size katılıyorum tamamen sütlü yapınca süt tadı çok baskın oluyor. sütü su ile seyreltince kendi damak tadıma göre daha güzel bir tad alıyorum. şu sıralar, hangi oranda seyreltmem gerektiğini deniyorum.
  • belkider  (21.05.19 19:17:56) 
Ben koyuyorum, bir sorun olmuyor. Ama bir kahve eksperi değilim yani.


  • Sphynxinator  (21.05.19 19:49:50) 
Bazen ben de koyuyorum


  • bitse de gitsek  (21.05.19 19:51:03) 
Ben de ekliyorum. Sade süt ağır geliyor. 4' te 1 i orani kadar su ekliyorum. Kahveye öyle çok anlam yuklemediğim ve de tiryaki olmadigim için pek ilkeli değilim bu konuda.


  • Amaranta ursula  (21.05.19 19:53:53) 
ben hiç sadece sütle sütlü kahve hazırladığımı hatırlamıyorum? öyle içen de tanımıyorum. acaba ben mi yanlış anladım ya da yıllardır bizler mi yanlış biliyoruz? :/ bizim durumumuzu geçersek :) belki yağsız süt kullanmak çözüm olabilir ama yağsız süt de herkesin damak tadına hitap eden birşey değil sanırım.


  • pasp  (21.05.19 19:57:07) 
Kahveye niye daha fazla su koymuyorsun? Ben oyle yapıyorum ya da kahveyi az koyuyorum. Sut ekledıkten sonra tadı sut olmaktan cıkıyor bana gore.


  • warmy  (21.05.19 20:30:38) 
dalga geçiliyor herhalde. kahve suyla hazırlanır üzerine 1 parmak bilemedin 2 parmak süt konur. hazır kahve için konuşuyorum.


  • ozdek  (21.05.19 20:31:37) 
keyif senin. konur tabii.


  • windows95  (21.05.19 22:12:40) 
@pasp
sadece sütle türk kahvesi defalarca içtim. sadece sütle hazırlanmış nescafe de içtim.
belki de ben yanlış biliyorum :)
  • sutlu nescafe  (21.05.19 22:15:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.