[]

Nutellalı soru

sol frame de nutella baslıklarını gorunce bi sorayım dedim. bu nutella ve herhangi böyle çikolata türevlerini ekmeğinin üstü sürüp yemeyi sevmeyen bi ben miyim? normalde hastasıyım kaşık kaşık yerim her türlü ama işin icin ekmek vb. ürünler girince iğreniyorum nerdeyse.




 
yalnız değilsiniz. hatta ben kaşık kaşık yemeyi de sevmem, kahvaltıda falan da aramam. sözlük ortamında nutella abartılıyor bence.


  • resistance is futile  (03.04.10 02:15:18) 
duyan yivrençsin diyo ama ben sosis ve salamla yemeyi çok seviyorum.
ama nutella'yı protesto ediyorum, marka olarak onu yemiyorum. sarelle alıyorum canım çektiğinde.
kakaolu kek sevmez misin? o tür bişi ekmek üstü çokokrem.
anaokulunda bazı günler akşamüstü çokokremli ekmek çıkardı da allahım delirecek gibi olurdum bi dilim daha yiyim diye. :)
  • kediebesi  (03.04.10 02:19:31 ~ 02:25:29) 
kızarmış ekmek ile şahane oluyor ya. normal ekmek ile çok kötü oluyor ağzının tavanına yapışıyor insanın ama ekmeği kızartınca o çikolata eriyor hafiften. denemediysen dene ama ekmeği yağlamayı unutma


  • ayiadam  (03.04.10 02:23:49) 
@kediebesi
bende kaşıkla yemeyi sevmem ama dediğin gibi salam sosisle çok severim bir de margarin ya da tereyağıyla birlikte olursa müthiş bşi :) kaç arkadaşımı bağımlı yaptım hatırlamıyorum :)

  • olkol  (03.04.10 02:24:17) 
@resistance is futile

ya benim sorumda biraz burda cıkıyo ortaya tatlı, cikolata sevmeyen zaten yemezde ben seviyorum hepsini ekmeğin üstüne sürme gibi aktiviteler cok itici geliyo.
  • rurouni  (03.04.10 02:26:03) 
yok ben de çikolata tatlı falan severim de, kahvaltıda yediğim tatlı bal reçelden öteye gitmiyor. masada olursa yiyorum 1-2 kere ama bittikten sonra aramıyorum falan. öyle yani.


  • resistance is futile  (03.04.10 02:30:06) 
ben nutella, sokella tarzı seyleride sevemiyorum nedense ama cikolata manyagıyım..yine arada bi kasıkla yemek nutellayı fena diilde ekmek ustu konusunda sendenım sanırım


  • little miss sunshinee  (03.04.10 03:39:02) 
bazı insanlar da naneli çikolata ile ilgili öyle düşünüyor mesela.
çikolata eşlikçileri çok çeşitli netekim.

  • kediebesi  (03.04.10 03:41:38) 
ben de iğreniyorum ekmek üstü yemekten. bi tatlı bi tuzlu, ıyy. yalnız değilsin :)


  • black sabahat  (03.04.10 04:37:05) 
ben tuzlu aycekirdegini ayiklayip biriktirdigim icleri nutella kavanozuna atiyorum. nutella eriyik haldeyken. sonra biraz katilastiginda gofret gibi oluyor. bazilari tatli-tuzlu birlikteligini biraz sevimsiz buluyor nedense.


  • tiberius claudius  (04.04.10 00:24:50) 
halbuki tuz tatlının tadını arttırıyur.


  • kediebesi  (04.04.10 00:31:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.