[]

Ekşi sözlük hesabım kapatıldı.

"giriş
bu hesaba erişim kapatılmış."

hesabıma giriş yapmaya çalışınca yukarıdaki mesajı almaktayım. Sebebini bilmiyorum destek mail adresine de yazdım herhangi bir dönüş olmadı. Sebebi ne olabilir acaba ? Kime ulaşabilirim kimden cevap alabilirim yardımlarınız için teşekkür ederim.

 
işin aslı sözlük başını bir şekilde belaya sokacak kişi veya gruplar dışında kimseye açıklama yapmaya tenezzül etmiyor.

modlog'a nickinizle aratırsanız belki sebebi görürsünüz.

eksisozluk.com
  • Ufuk  (21.05.19 01:09:15) 
hesaba bağlı maile modlog geliyor. orda sebebi yazar.
kullanıcı adını arattığınızda "leyla" olarak gözüküyorsa geçmiş olsun hesap uçtu.

  • jelly bear  (21.05.19 01:22:24) 
Girdim baktım ama benim problemimle alakalı birşeye ulaşamadım durduk yere uçurulduk başka bir açıklaması yok sanırım. Teşekkür ederim ilginiz için.


  • jrsmoker  (21.05.19 01:23:26) 
Ekran görüntüsünü aldım. Ben anlamadım yorumlarsanız sevinirim.
i.hizliresim.com

  • jrsmoker  (21.05.19 01:28:13) 
bu başlık olan versiyonu. hocam kayıtlı mailine bak oraya gelmiştir gerekli mail.


  • jelly bear  (21.05.19 02:09:03) 
uçurulmuşsun, geri dönüşü yok. geçmiş olsun.


  • Elduinnnn  (21.05.19 07:58:37) 
twitter’dan ya da facebook’tan ssg ye ulaş bir hata olduğunu düşünüyorsan


  • otopsicocugu  (21.05.19 08:59:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.