[]

Mutfak dolabi nasi fiyat?

Bu islerden pek anlamiyorum. Annemlere mutfak dolabi yaptiriyoruz. L seklindeki köşe evyeli mutfak ve 5 metrekare granit tezgah icin 15.000 tl nasil rakam? Tesekkur ederim




 
Kullanılan aksesuar markası çok fark eder ancak bence çok doğrusunu isterseniz.


  • Ekside ki kisa  (20.05.19 17:06:40) 
Bu kadar az bilgiyle hiçbir yorumda bulunamayız.

Kullanılan malzeme, kapak malzemesi, kulplar, iç aksesuarlar, aydınlatmalar vs her şey ayrı bir fiyat. Fakat bugün ben bu fiyata bir mutfak yaptırmam. Suntalam kapaktan oluşan düz aksesuarsız bir mutfak şu an 6000-7000'e rahat yapılabilir.
  • kablelvuku  (20.05.19 17:08:07) 
Nerede acaba bu mutfak?


  • Ekside ki kisa  (20.05.19 17:21:20) 
Mutfak Edirne'de yapilacak arkadaslar. Malzeme kalitesini tabi bilmiyorum ama bu adam seneler once alt katin kapilarini yapan ayni kisi. Kac sene kullandik. Memnunduk. Guzel isciligi var. Bir de bizim mutfak kucuk bir mutfak degil. Alt ust baya bir dolap lazim.


  • balpolen  (20.05.19 18:21:01) 
Özel bir durum yoksa standart malzemeler kullanırlar.
Ham mdfnin plakası 200 TL olsa kaplamalı olan mdflam in tabakası 240 olsun
Bir tabaka 4 metrekareye yakın.
(çok amale hesabı biliyorum)
10 tabaka kullansa 2500 tl
2000 de malzemeler olsa kapak vs 5000 de (fazla yazdım)
Graniti bilmiyorum fiyatını.
Neyse, çok uzattım. Bence az pazarlık yapın 15000 çok özel bir şey istemiyorsanız.
Gık deseniz 13000 e düşer :)
Bu arada mdf diye ısrar etmenize gerek yok sunta bile iş görür.
  • Ekside ki kisa  (20.05.19 20:40:52) 
Az uğraşmali yol olarak (en azından fiyat alın) internette mdf ebatlama diye aratin. Büyükçe bir tanesine gidin. Mutfak yaptırmak istiyoruz diyin. Size yaklaşık bir fiyat verirler.
Peşine, bir mermerciye gidin ve usu ölçülerde granit istiyorum deyin mutfak için. Montajı siz yapacaksınız diyin fiyat verir (mermer için bir kaç yerden fiyat alın) bir fikir oluşur.

  • Ekside ki kisa  (20.05.19 20:53:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.