[]

isaret dili hocasi saati 150 TL dedi

Isitme engelli arkadasim icin isaret dili hocasi ariyorduk,
10 saatlik mufredat var saati 150 TL dedi birisi.

Sizce fiyat nasil, kurs bitiminde 1500 TL yapiyor.
Istanbul Avrupa yakasi icinde ucreti dahilinde ogretecek ozel hoca var mi bildiginiz?

 
okuma yazma biliyorsa(durumumu mazur gör ben hiç bilmiyorum duyma engelli insanların durumunu) neden youtube gibi milyonlarca kaynak olan bir yerden kendisi çalışmıyor?

aklıma bundan verimli ve ucuz bişey gelmedi.

ayrıca mesela işitme engelliler derneği gibi destek ve kaynaşma amaçlı bir sürü kuruluş olması ve bu kurumların da arkadaşınıza yardımcı olması gerekir diye düşünüyorum.

özellikle işaret dili gibi konularda.
  • Fodera  (20.05.19 14:53:46 ~ 14:55:53) 
Okuma yazma biliyor ama interaktif olarak ogrenmek istedi, ben bu egitim isinde gonulluluk esas genelde diye biliyorum. Elbette piyasasi belki saaati 150 tl normaldir pek bir bilgim yok, ama 100 tl ye kadar butcemiz vardi, uzulduk.
Hic caremiz kalmazsa mecbur youtube olacak.

  • cossecant  (20.05.19 14:55:27) 
duyurumu güncelledim altta yazdığımı araştırdınız mı?


  • Fodera  (20.05.19 14:56:14) 
Halk eğitim merkezinde işaret dili kursuna gitmiştim, meb'in işitme engelliler okulundan bir hoca geliyordu. Halk eğitim merkezlerine veya iş.eng. okullarına sorsanız daha uygun bulabilirsiniz belki.


  • curukturpkokusu  (20.05.19 15:00:29) 
Turk Isaret Dili Dernegi gibi bir cok dernege yazdik, cogundan geri donus alamadik. Baska ozel bir dernek bize 150 tl fiyati verdi. Carsamba sabah gelirseniz ucretsiz, ozel isterseniz saati 150 tl diyorlar.

Bahsettigim kisi icin ancak hafta sonlari musait, hal boyle olunca ozele yoneldik. Ancak 150 TL kadar pahali olacagini tahmin etmemistik, yine de oneriniz icin tesekkurler. Belki duyuruda sesimize duyan bilgi sahibi baska arkadaslar vardir, sansimizi deneyelim dedik.
  • cossecant  (20.05.19 15:02:38) 
çüş müdürüm afedersin.

her belediyenin bedava kursları var, özel ders için 150 lira biraz aşırı değil mi?
  • babilbaligi  (20.05.19 15:06:25) 
belediyelerin ahşap boyamayla birlikte en çok açtığı kurs türk işaret dili olabilir. para vermeye gerek yok bana kalırsa.


  • Efoody  (20.05.19 15:21:31) 
Büyük saçmalık! Çok sinirlendim şimdi. Kişi oraya ikinci dil öğrenmeye gitmiyor ki! Madem dilde belli bi standart oturtmak için açıyorlar bu kurslari, o zaman sağır insanlara ücretsiz olmalı. Meraktan ilgiden gidenlere çeksin istediği fiyatı. İnsanların mecburiyetlerinden nemalanmak etik mi?! Tamam hocası da zamanını ve emeğini verecek ama bu tip şeyler sektöre dönüşmemeli! Çok sinirlendim!

Belediye kurslarında iyi hocalar var, vallahi gitsin onlara katılsın bu nedir ya!
  • beetlejuice  (20.05.19 16:11:52) 
Halk eğitim merkezinin işaret dili kursuna giderken kurs hoşuma gittiği için daha da ilerletmek istedim. Hocama sorduğumda işitme engelli bireylerin akşam üzeri bir kahvede toplandığını ve orada vakit geçirdiklerini öğrendim. Ben de erkek olduğumdan dolayı kahveye gittim. iki ay boyunca çoğu günler onlarla birlikte takıldım kahvede. Benim gibi hevesli birini görünce herkes çok mutlu oluyordu. Eğer böyle bir ortama girmeniz mümkünse bu ortamda daha iyi öğrenebilirsiniz. İç Anadolu kesimi işaret dili öğrendiğim için hiç bir zorluk çekmiyordum.
Ayrıca kaynak kitap da alırsanız daha sağlam bir pratik imkanınız olur. Saatlik 150 lira da çok geldi bana. Ayrıca, ben iyi bilseydim ben 3g veya whatsapp aracılığı ile de pratik yapardık. Fakat çoğunu unuttum ne yazık ki.

  • ceyhan prensi adana  (21.05.19 10:33:00) 
beetlejuice in sitemine yuzde yuz katiliyorum. Ben de cok ticari amac sezdim.

ceyhan prensi adana, iyi niyetiniz icin tesekkur ederiz, bahsi gecen arkadas sadece yuz yuze gorusmede dudak okuyabiliyor, uzaktan egitim saglikli olmayacaktir.

Bir web sitesinden birisini bulduk, bu hafta ilk dersimiz olacak, ilk ders de ucretsizmis ayrica, fiyati da 45 TL gibi bir sey. Cok mutlu olduk.

Cok tesekkurler ilginize!
  • cossecant  (21.05.19 15:09:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.