[]

google playden oyun satın almak ve güvenlik

şimdi ben chuchel isimli oyunu oğlum için tablete indirdim. kredi kartımı da tanımlayarak indirdim. 20 tl yazıyordu oyun ücreti olarak. güvenlik önlemi olarak yapmam gerekn bir şey var mı? bu işlerden hiç anlamayan bir mağara adamına anlatacak hayırseverler aranıyor. çok teşekkürler şimdiden.




 
aldıktan sonra kartı kaldır geri. yoksa tıkır tıkır çeker parayı gugul, yok reklama tıkladı, yok oyun para istedi derken.


  • hasmetizm  (20.05.19 08:51:11) 
Reklama tıkladı diye para çekmez ama oyun içi satın alma varsa(atıyorum 10 liraya oyun içi para satın alma gibi, ki 300 lira bile oluyo bazen) onu alabilir kredi kartı tanımlıysa tek tuşla. O yüzden çikarmanız yararınıza olabilir kartı

edit: oyuna baktım şimdi,oyun içi satın alma yokmuş. O yüzden korkmanıza gerek yok bu açıdan.
  • benign neglect  (20.05.19 08:53:46 ~ 08:55:39) 
valla ben bisiklet için app almıştım zamanında. yapı kredimobilden baktım bi süre sonra google play 3tl gibi mi miktarı 30 kere falan çekmeyi denemişti. o yüzden sitelerde tanımlı kart bırakmak zengin adam riski.


  • hasmetizm  (20.05.19 09:51:23) 
oyun parasi onemli degil, asil dikkat edilmesi gereken oyuna girdikten sonraki kisim.

oyunlari oyle bi dizayn ediyorlar ki, cocuk oyuna girer girmez buyuk butonlara basmaya baslayinca (hepimizde olan klasik next next refleksi gibi dusun) sakir sakir para cekmeye basliyor karttan.

siz bile oyunu oynasaniz emin olun farkinda olmadan bir seyler satin alirsiniz. karti sistemden cikarip emin olun, baska yolu kesinlikle yok.
  • bambaleyo  (20.05.19 09:51:53) 
işinize yarayabilir: support.google.com


  • piyon  (20.05.19 10:53:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.