[]

Kadında Göğüs Ölçüsü

Bana bugün karşı cins tarafından enteresan bir soru soruldu. Ben kararsız kaldım.

soru şu:
1-Mesela yüz ve fiziği güzel, kafanız da az çok uyuşuyor. Ama göğüs kısmı abartısız dümdüz. Limonu geç fındık benzetmesi bile yapamazsın. Böyle bir durumda bu kişiyle evlilik/sevgililik düşünür müydünüz?

2-şahsen hayatımda böyle 2 kişi tanıdım. İkisinin ortak özelliği cinsel problemleri olmasıydı. yumurtalıkta kist gibi. O yüzden düz göğüs diyince aklıma direkt böyle problemleri olma ihtimali geliyor. Sonuçta kadını kadın yapan ve erkekten ayıran özelliklerden birisidir bu. Dolayısıyla eğer bu ayırt edici özellik yoksa bir problem olmalı? Doğru bir genelleme mi bu?

 
yumurtalıklarımda kist var, hatta değişik birkaç kadın hastalığına daha da sahibim. aynı şekilde bu hastalıklara sahip pek çok değişik insan da tanıyorum (değişik ülkelerden vs.) ve her şeyi göz önüne aldığımda diyebilirim ki bu tespitin kesinlikle yanlış. yine de sebebini bilmediğim bir şekilde türk insanında böyle bir inanış var, seni suçlayamam. ayrıca nerede garip (ve hatta saçma) içerikli bir soru görsem senin sorun çıkıyor, haydi hayırlısı.


  • whyamy  (20.05.19 03:03:16) 
Meme kanseri olup memeleri alınan kadınlar var ve evliler.
Her iki memesi de alınan var mı bilmiyorum da sorun olmamış onlarda.

Evlilik sevgililik durumunu memeye göre değerlendiren erkek varsa no comment :/
  • bir tatli huzur almaya geldik kalmamis lan  (20.05.19 03:12:48) 
Aslında tamamen evrimsel bir düşünce. Evrimsel bakış acisina göre o vücut tipindeki kadınlar erkekler tarafından tercih edilmez türün devamlılığı için uygun olmadığı için yani İçgüdüsel olarak tercih edilmez. Hastalık vs ile alakalı olduğunu düşünmüyorum fakat günümüzde bu bakış açısının tam olarak geçmediğini düşünmekle birlikte torpulendigini düşünüyorum. Kafama uyan biriyse neden birlikte olmayayım ki şeklinde bakıyorum ben


  • jackyr  (20.05.19 03:17:36) 
1. Hayır evlenmezdim. Sonuçta bu da bir tercih, kadınların geniş omuzlu ya da uzun boylu erkek tercih etmesinden farklı değil. Tabii kör kütük aşıksam başka. En alt sınırım sporcu kız memesi boyutu. Misal; şarapova ablamız.


  • neysene  (20.05.19 04:44:56) 
Kız arkadaşımın memesi yok. Baya böyle dümdüz. Annesini meme kanserinden kaybettiği için zaten nerdeyse hiç olmayan meme dokusunu da aldırmış.
Kendisini çok seviyorum ama ne yalan söyleyeyim canım arada meme de çekiyor.

  • synesthesia  (22.05.19 00:29:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.